Windows 10 javítás szolgáltatásra van szükséged Székesfehérváron és környékén?

Számítógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj számítógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 12 számítógép szerelő közül! Korrekt windows 10 javítás árak: 4500-8400 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Székesfehérváron! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Székesfehérváron környékén található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 számítógép szerelő most online

Levente

Levente

Sok tapasztalatom van

Róbert

Róbert

Ma is elvallalom.

Zsolt

Zsolt

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a windows 10 javítás Székesfehérváron?

4500 - 8400 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb számítógép szerelők Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező számítógép szerelőt!

István
István 8000 Székesfehérvár Online

István vagyok. Amennyiben elfogadod ajánlatunkat, egyből nekiállunk a szervizelés folyamatának. Közben folyamatosan tájékoztatunk a javítás állapotáról és a fejleményekről

Munkáim:, Laptop billentyűzet, javítás vagy csere, Merevlemez javítás, Laptop kijelző javítás, CD, DVD bizonytalan működése, a berendezés nem érzékeli a meghajtót, lassú és hibás írás, CPU és RAM hibák

  • Windows 10 javítás

    4800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Minden rendben ment. Maxim segítőkész volt, mindent világosan beállított, és még a további kérdések után is konzultált velünk, és segített nekünk a szükséges beállítások távoli elvégzésében. Nagyon ajánlom.

Zoltán
Zoltán 8019 Székesfehérvár Online

A megoldások embere vagyok. Alapos külső-belső tisztítás. Belső tisztításnál teljes por tisztítás és hővezető paszta, valamint thermál padek cseréje. Ventilátor karbantartás. Külső tisztításnál a burkolatok tisztítása, kijelző tisztítás. Ár: 9990 Ft Munkaidő: 1-2 nap

Szolgáltatásaink:, HDD (merevlemez) csere, Műanyag burkolati elemek cseréje, Laptop töltő, (teljes külső és belső + újrapasztázás), Laptop tisztítás

  • Windows 10 javítás

    3400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Egy udvarias technikus érkezett, diagnosztizálta a problémát és a számítógépet általában, gyorsan azonosította a problémát, és új alaplap vásárlását javasolta. Körülbelül 30-40 percig tartott.

László
László 8000 Székesfehérvár Online

László, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Tisztítás normál laptophoz. Alapos külső-belső tisztítás. Belső tisztításnál teljes por tisztítás és hővezető paszta, valamint thermál padek cseréje. Ventilátor karbantartás. Külső tisztításnál a burkolatok tisztítása, kijelző tisztítás.

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, BGA javítás, Video chip. Északi híd , Déli híd csere, HP szerviz. Notebook javítás, HP laptop szerviz, Laptop javítás, Az operációs rendszer lassú betöltődése, Laptop IDE (PATA) normál 2.5 inches wincheseter csere

  • Windows 10 javítás

    4300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Köszönjük szépen, hogy segítettek nekünk a router telepítésében, mi magunk biztosan nem tudtuk volna megcsinálni! Mindent gyorsan és hatékonyan végzett el, majd segített megoldani a problémákat az internetszolgáltató oldalán.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj számítógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy számítógép szerelő windows 10 javítás közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Windows 10 javítás: mennyibe kerül Székesfehérváron?

Székesfehérváron a windows 10 javítás átlagos ára 4300 - 8100 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Népszerű kérdés

Hol találhatok hiteles véleményeket?

Székesfehérváron a windows 10 javítás szolgáltatáshoz már 13 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok számítógép szerelőt Székesfehérváron?

Jelenleg 10 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést WINDOWS 10 JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy számítógép szerelő?

Egy számítógép szerelő ezzel a munkával bízható meg: windows 10 javítás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi számítógép szerelő?

A jó számítógép szerelő részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához van szükséged a következőre: számítógép szerelő?

Ha egy megbízható számítógép szerelő segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A windows 10 javítás és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas