Olympus fényképezőgép javítás: erre van szükséged Székesfehérváron és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 10 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt olympus fényképezőgép javítás árak — 4800-9000 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Székesfehérváron! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Székesfehérváron közelében elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 fényképezőgép szerelő most online

Istvan

Istvan

Еrdekel.

Ferenc

Ferenc

Sok tapasztalatom van

Tamas

Tamas

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az olympus fényképezőgép javítás Székesfehérváron?

4800 - 9000 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

István O.
István O. 8000 Székesfehérvár Online

Jöjjön el hozzánk és szeretett készülékét ingyenesen bevizsgáljuk, majd árajánlatot adunk Önnek! Amennyiben nem kéri a javítást, abban az esetben sem kell kifizetnie a bevizsgálást!

  • Olympus fényképezőgép javítás

    3800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Ajánlom ezt a céget minden vásárlónak! Nagyon udvarias és kedves ember. Megjavította a meghibásodásomat azonnal, megfizethető áron! Tanácsot adott néhány alkatrész ajánlott cseréjével kapcsolatban. Mindenképpen kapcsolatba fogok lépni vele, ha bármilyen kérdésem lesz!

Zoltán K.
Zoltán K. 8000 Székesfehérvár Online

Bármilyen összetettségű digitális fényképezőgépek és objektívek javítása és karbantartása. Javítás vagy helyreállítás esések és nedvesség után. Javítások az elvégzett munkára vonatkozó garanciánkkal. Mindezt megfizethető áron. Bármilyen kérdéssel forduljon hozzánk.

  • Olympus fényképezőgép javítás

    3200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon ajánlom ezt a szakembert, ő egy felelősségteljes mesterember és egy zseni abban, amit csinál. Az úton sok hasznos információ a kamerákról és a különböző cégek termelési megközelítéseiről ;)))) és a javíthatóságról. Szóval köszönöm! Mindenkinek ajánlom őt.

Nagy Gábor
egy éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő olympus fényképezőgép javítás közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok