Kodak fényképezőgép javítás: erre van szükséged Székesfehérváron és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 15 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt kodak fényképezőgép javítás árak — 5300-9900 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Székesfehérváron! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Székesfehérváron környékén található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

2 fényképezőgép szerelő most online

Kalman

Kalman

Еrdekel.

Istvan

Istvan

Sok tapasztalatom van

Mihaly

Mihaly

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kodak fényképezőgép javítás Székesfehérváron?

5300 - 9900 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

István B.
István B. 8019 Székesfehérvár Online

Fényképezőgép tartozékainak és kiegészítők karbantartása és tiszítása. Fényképezőgépek, objektívek, távcsövek tisztítása és karbantartása.

  • Kodak fényképezőgép javítás

    3700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Ő a szakma nagymestere, és tapasztalata nyilvánvaló. Mindent tud a kamerák javításáról. Ha elromlik a fényképezőgépe, ne habozzon elvinni a mesterhez, és ő megjavítja. Van egy olyan gyanúm, hogy a moszkvai szervizszerelők fele ehhez a mesterhez viszi a felszerelést;)

Gyula B.
Gyula B. 8000 Székesfehérvár Online

Képzett Canon Nikon Sony fényképezőgép javítás. Helyszíni látogatás, első diagnózis a helyszínen. Több mint 7 éves tapasztalat! Munkaidő: Minden nap 9:00-tól 22:00-ig, nincs szabadnap és ünnepnap! Alacsony árak a saját alkatrészraktárnak köszönhetően. Expressz diagnosztika. Ingyenes kiszállítás a megfelelő időben és helyen. Szolgáltatási megállapodás. Fizetés a munka befejezése után. Népszerű szolgáltatások: Lencsetisztítás Tisztítás és portalanítás. Kijelzőcsere/javítás. Rendszerlap javítása. Kijelölés. Illesztőprogramok és szoftverek telepítése. Kikapcsolás. Szétszerelés / tisztítás lpm. Smd elemek javítása.

  • Kodak fényképezőgép javítás

    3000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Csodálatos mesterember, belülről ismeri a felszerelését! Gyorsan megjavítja őket és sok finomságot ad neki, pl. lencsevédő sapkát 😅 ezúttal már másodszor újította fel a gépeinket, kameráinkat és objektívjeinket. Most már nem bízom más mesterekben. Ajánlott!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő kodak fényképezőgép javítás közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kodak fényképezőgép javítás: mennyi az ára Székesfehérváron?

Székesfehérváron a kodak fényképezőgép javítás átlagos díja 7000 - 13100 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok valódi értékeléseket?

Székesfehérváron a klíma nyomáskapcsoló ellenőrzés szolgáltatáshoz már 16 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes magas minősítésű szakemberről megtalálható már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek fényképezőgép szerelőt Székesfehérváron?

Most 12 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KLÍMA NYOMÁSKAPCSOLÓ ELLENŐRZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy fényképezőgép szerelő?

Egy járműklíma-szerelő ezzel a feladattal bízható meg: klíma nyomáskapcsoló ellenőrzés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó fényképezőgép szerelő?

A jó járműklíma-szerelő pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben van szükséged a következőre: fényképezőgép szerelő?

Ha egy megfelelő járműklíma-szerelő segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A klíma nyomáskapcsoló ellenőrzés és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas