Automata kávéfőző javítás: erre van szükséged Székesfehérváron és környékén?

Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 9 szerelő közül! Korrekt automata kávéfőző javítás árak — 5800-11000 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Székesfehérváron! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan láss neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Székesfehérváron közelében található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 szerelő most online

Jenő

Jenő

Еrdekel.

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

Tamas

Tamas

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az automata kávéfőző javítás Székesfehérváron?

5800 - 11000 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb szerelők Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szerelőt!

Krisztián V.
Krisztián V. 8019 Székesfehérvár Online

Tisztelt Érdeklődő! Hívjon minket, ha kávégépének felújításra, szervizelésre vagy karbantartásra van szüksége! Több mint 20 éve foglalkozunk kávégépek szervizelésével. Segítségünkre számíthat!

 • Automata kávéfőző javítás

  3000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

5 nap után még azt sem tudták megmondani, hogy mire számíthatok. Egy olyan javításra volt szükség, amit az Alle-ban egy órán belül megoldottak. Ha jót akartok, nem hagytok náluk készüléket.

Tibor C.
Tibor C. 8019 Székesfehérvár Online

Üdvözlöm a profilomon. Minőségi, környezettudatos szerviz. 30 év tapasztalatával várjuk!

 • Automata kávéfőző javítás

  3400 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon megvagyok elégedve velük, gyorsak segítőkészek precizek voltak! A szervizelt gépet segítettek leellenőrizni! Ajánlom őket mindenkinek!

János B.
János B. 8019 Székesfehérvár Online

Székesfehérvár dolgozom, megyében is! Ha gépének javításra van szüksége, válassza a gyors, megbízható javítást Bosch minőségben. Bízza rá a gépét megbízható szakemberekre, válassza a gyors javítást Bosch minőségben.

 • Automata kávéfőző javítás

  3000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Kedvesek voltak nagyon gyorsan elkészült a telefonom! Köszönöm! Profi csapat!

Rudolf B.
Rudolf B. 8019 Székesfehérvár Online

Kedves érdeklődő! Notebook szervizünk szakértő garanciális és egyéb szerviz szolgáltatásokkal vár!

 • Automata kávéfőző javítás

  4100 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Egy Samsung S32850T tápegység hibás monitort vittem be javításra 2019.02.26-án délelőtt, majd aznap délután telefonon már árajánlatot is kaptam. A tápegységet be kellett szerezniük, de így is két nap múlva, február 28-án délután telefonon értesítettek, hogy a monitort kijavították és elvihetem. A szerviz gyorsaságán és az elvégzett hibátlan munkán felül igen nagyra értékelem a kapcsolattartáskor tapasztalt udvarias stílust. Köszönet a munkájukért!

Vik Hor
2 éve
Zoltán F.
Zoltán F. 8000 Székesfehérvár Online

Tisztelt Érdeklődő! Megjavítjuk, kitisztítjuk számítógépét, laptopját. Segítünk a telepítésben, frissítésben. Megjavítjuk, kitisztítjuk számítógépét, laptopját. Elhárítjuk számítógépes problémáit. Szakszértelem, garancia. Házhoz is megyünk. Házhoz megyünk. igényes, minőségi munka.

 • Automata kávéfőző javítás

  4900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Gyors, pontos, precíz. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy szerelő automata kávéfőző javítás közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Automata kávéfőző javítás: mennyi a munkadíj Székesfehérváron?

Székesfehérváron az automata kávéfőző javítás átlagos ára 4000 - 7500 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Szerelők - mi alapján választhatunk Székesfehérváron?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok szerelőt Székesfehérváron?

Most 11 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓ ELLENŐRZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy szerelő?

Egy autószerelő ezzel a feladattal bízható meg: autó ellenőrzés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi szerelő?

Egy megbízható autószerelő pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha szerelőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas