Varrógép javítás szolgáltatásra van szükséged Székesfehérváron és környékén?

Varrógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj varrógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 9 varrógép szerelő közül! Korrekt varrógép javítás árak: 3800-7100 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Székesfehérváron! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Székesfehérváron környezetében található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

1 varrógép szerelő most online

Zsolt

Zsolt

Еrdekel.

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

Miklós

Miklós

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a varrógép javítás Székesfehérváron?

3800 - 7100 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb varrógép szerelők Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező varrógép szerelőt!

Krisztián V.
Krisztián V. 8019 Székesfehérvár Online

Tisztelt Érdeklődő! Hívjon minket, ha kávégépének felújításra, szervizelésre vagy karbantartásra van szüksége! Több mint 20 éve foglalkozunk kávégépek szervizelésével. Segítségünkre számíthat!

 • Varrógép javítás

  3000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

5 nap után még azt sem tudták megmondani, hogy mire számíthatok. Egy olyan javításra volt szükség, amit az Alle-ban egy órán belül megoldottak. Ha jót akartok, nem hagytok náluk készüléket.

Tibor C.
Tibor C. 8019 Székesfehérvár Online

Üdvözlöm a profilomon. Minőségi, környezettudatos szerviz. 30 év tapasztalatával várjuk!

 • Varrógép javítás

  3400 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon megvagyok elégedve velük, gyorsak segítőkészek precizek voltak! A szervizelt gépet segítettek leellenőrizni! Ajánlom őket mindenkinek!

János B.
János B. 8019 Székesfehérvár Online

Székesfehérvár dolgozom, megyében is! Ha gépének javításra van szüksége, válassza a gyors, megbízható javítást Bosch minőségben. Bízza rá a gépét megbízható szakemberekre, válassza a gyors javítást Bosch minőségben.

 • Varrógép javítás

  3000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Kedvesek voltak nagyon gyorsan elkészült a telefonom! Köszönöm! Profi csapat!

Rudolf B.
Rudolf B. 8019 Székesfehérvár Online

Kedves érdeklődő! Notebook szervizünk szakértő garanciális és egyéb szerviz szolgáltatásokkal vár!

 • Varrógép javítás

  4100 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Egy Samsung S32850T tápegység hibás monitort vittem be javításra 2019.02.26-án délelőtt, majd aznap délután telefonon már árajánlatot is kaptam. A tápegységet be kellett szerezniük, de így is két nap múlva, február 28-án délután telefonon értesítettek, hogy a monitort kijavították és elvihetem. A szerviz gyorsaságán és az elvégzett hibátlan munkán felül igen nagyra értékelem a kapcsolattartáskor tapasztalt udvarias stílust. Köszönet a munkájukért!

Vik Hor
2 éve
Zoltán F.
Zoltán F. 8000 Székesfehérvár Online

Tisztelt Érdeklődő! Megjavítjuk, kitisztítjuk számítógépét, laptopját. Segítünk a telepítésben, frissítésben. Megjavítjuk, kitisztítjuk számítógépét, laptopját. Elhárítjuk számítógépes problémáit. Szakszértelem, garancia. Házhoz is megyünk. Házhoz megyünk. igényes, minőségi munka.

 • Varrógép javítás

  4900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Gyors, pontos, precíz. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj varrógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy varrógép szerelő varrógép javítás közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Varrógép javítás: milyen árak vannak Székesfehérváron?

Székesfehérváron a varrógép javítás átlagára 4900 - 9200 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Varrógép Szerelők - hogyan válasszunk Székesfehérváron?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok varrógép szerelőt Székesfehérváron?

Jelenleg 12 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést EREDETISÉGVIZSGÁLAT szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kereshetek varrógép szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált eredetiségvizsgálót hívnod amennyiben erre van szükséged: eredetiségvizsgálat.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy varrógép szerelő segítségét?

Egy megbízható eredetiségvizsgáló az eredetiségvizsgálat mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha varrógép szerelőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas