Fotózás: erre van szükséged Székesfehérváron és környékén?

Fényképészt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképész szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 35 fényképész közül! Korrekt fotózás árak: 14700-27600 Ft/óra. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Székesfehérváron! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Székesfehérváron környezetében dolgozó szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

5 fényképész most online

Nóra F.

Nóra F.

Kedvezményt adok

Csilla F.

Csilla F.

Tapasztalt vagyok

Éva F.

Éva F.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a fotózás Székesfehérváron?

1800 - 3500 Ft/óra

Átlagos árak 2023. január 04-tól

A legjobb ablakszerelők Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképészt!

Ani M.
Ani M. 8019 Székesfehérvár Online

 • Fotózás

  3300 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Professional, quick and accurate. A graphic designer, webdesigner and photographer also. Specialized in wine and winery design and websites. Projects in what we have worked together: Tokaj Confrérie - Great Tokaj Wine Auction - design of creative materials and catalogue editing; Patricius Winery - event photographs, Pajzos Winery - bottle shots.

Bettina
2 éve
Dóra K.
Dóra K. 8019 Székesfehérvár Online

 • Fotózás

  4800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Kaina a lamut5ut utca Makoszsálas

Kata
egy éve
Ottó H.
Ottó H. 8000 Székesfehérvár Online

 • Fotózás

  5200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Absolut empfehlenswert!!! Bereits im Vorfeld war die Kommunikation sehr professionell und sehr hilfreich. Das Shooting selbst hat in einer total entspannten und angenehmen Atmosphäre stattgefunden und vom Ergebnis bin ich auch sehr begeistert. Hab lange nach einem passenden Fotografen gesucht und bin einige Male kläglich gescheitert. Hier war ich aber absolut an der richtigen Adresse!

Zsuzsanna
2 éve
Gyula D.
Gyula D. 8019 Székesfehérvár Online

 • Fotózás

  4800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Mat hat für seine Art und Arbeit eine 10 von 10 verdient. Super freundlich, offen, entspannt und stets professionell bei der Arbeit. Außerdem habe ich eine große Auswahl an Bildern bekommen, aus denen ich mich für eins entscheiden konnte, was ich schließlich in kürzester Zeit bekommen habe. Tolle Erfahrung, jederzeit gerne wieder!

György
2 éve
László B.
László B. 8019 Székesfehérvár Online

 • Fotózás

  3800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Kismama fotózáson vettünk részt a párommal, nagyon jó hangulatban telt a 2 órás foglalkozás, gyönyörű képek keszültek rólunk. A studió jól felszerelt, szépen berendezett, rengeteg ruha, kellék áll rendelkezésre. Maximálisan elégedettek vagyunk!

Flóra
egy éve
Fanni L.
Fanni L. 8019 Székesfehérvár Online

 • Fotózás

  5400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Már többször jártunk Áginál baba/családfotózáson,és mivel gyönyörű képeket készített rólunk mindig(még a kialvatlan kismama fejemről is :D)nem volt kérdés,hogy őt kérjük fel esküvői fotósnak is. Ez alkalommal sem kellett csalódnunk,álomszép képeket kaptunk. Emellett nagyon kedves,közvetlen természete van,és minden kérésünket eddig rendkívül lazán,és rugalmasan kezelte. <3

Zsófia
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképész szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképész fotózás közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ablakkáva javítás: milyen árak vannak Székesfehérváron?

Székesfehérváron az ablakkáva javítás átlagára 2600 - 5000 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek valós értékeléseket?

Székesfehérváron az ablakkáva javítás szolgáltatáshoz már 39 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes magas minősítésű szakemberről megtalálható már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek ablakszerelőt Székesfehérváron?

Jelenleg 30 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ABLAKKÁVA JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy ablakszerelő?

Egy ablakszerelő a következő feladattal bízható meg bátran: ablakkáva javítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó ablakszerelő?

Egy megbízható ablakszerelő pontos árajánlatot ad, elérhető és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: ablakkáva javítás?

Az Ablakkáva javítás és mindegyik részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy ablakszerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas