Ágy összeszerelés Szekszárdon. Forduljon hozzánk bizalommal!

Bútorasztalosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj ágyösszeszerelő szakembert?

Ne keresgélj tovább, a legtapasztaltabb szakembereket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Keress minket Szekszárdon, ha ágy összeszerelési szakértőre van szükséged! Tapasztalt csapatunk 29 szakemberrel áll rendelkezésedre. Kérj árajánlatot most! Nem tudod, hogyan kezdd el a specialisták keresését a Qjob-on? Oszd meg velünk a problémádat, és a Szekszárd környékén elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél hamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntesz, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN! Lépj velünk kapcsolatba most!

4 ágyösszeszerelő most online

Bela

Bela

Sok tapasztalatom van

Janos

Janos

Ma is elvállalom.

arpad

arpad

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül az ágy összeszerelés Szekszárdon?

3800 - 7100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb ágyösszeszerelők Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ágyösszeszerelőt!

Fotelek, székek, ülőgarnitúrák, franciaágyak kárpitozása, javítása. Budapesten és környékén.

 • Ágy összeszerelés

  3100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Gyorsak, pontosak. Csak ajánlani tudom.

Te kiválasztod álmaid bútorát bármelyik nagy áruházban, mi összeszereljük Neked! Teljes körű bútorszerelés akár a kiválasztástól az utolsó csavarig. Évtizedes tapasztalat.

 • Ágy összeszerelés

  3300 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Teljesen meg voltam elégedve. Csömörről szállítattam velük a 18. kerületbe, a munkájukat a bútorok és egyéb más dolgok mennyiségétől függően meglepően gyorsan felrakták az autójukra. Tisztelettudóan viselkedtek és minden bútorom sértetlenül érkezett meg hozzám. A megbeszélt összeget kérték el tőlem és még jattot is adtam nekik a kiváló munkáért, mert ha valakikkel, akkor velük fogom legközelebb is szállítani a bútorjaimat ha esetleg költöznék megint

Bútoráruházak lapra szerelt vagy elemes bútorainak komplett összeszerelése. Konyhaszekrény összeszerelés már 4 000Ft-tól, rejtett költségek nélkül. Óradíj helyett fix összeg. Ne várj hetekig. Kedvező áron, szakszerűen. Hétvégi munkavégzés.

 • Ágy összeszerelés

  2600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Tibi egy megbízható, korrekt szakember. Munkájára igényes, precíz és pontos. Csodaszép konyhabútort épített. Csak ajánlani tudom!

Látogasson el bemutatótermünkbe és szakértőink segítenek megtalálni a legjobb megoldást. Tömeggyártás helyett minőségi és igényes asztalostermékek készítése a célunk! Sok éves tapasztalat. Valósághű látványterv. Minőségi munkák.

 • Ágy összeszerelés

  2000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Szép, megbízható munkát végeztek, pontosan dolgoztak. A beépítésnél is nagyon segítőkészek voltak.

Otthoni és irodabútorok tervezése, javítása gyors határidővel, Budapesten és környékén. Bútorok készítése, szerelése és javítása megfizethető árakon, garanciával!

 • Ágy összeszerelés

  3100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Na, ez az a brigád, akit semmilyen körülmények között ne hívjatok. Van (inkább csak volt) egy antik komód, amit felakartunk vinni az emeletre, egy 10 fokos csigalépcsőn. Ez volt a szállítók hívásának a fő indoka. A többi az csak ilyen apróságok, amiket ellehet vinni bármilyen autóval, de ha már szállítót hívunk, akkor ne egy 10 perces munkára jöjjön. Persze kudarcba fulladt az egész. Megjelentek hárman, ebből mindössze egy volt akinek volt sütnivalója és képes is volt elvégezni a munkát. Jött még egy ötvenes éveiben lévő ember, akinek a mottója a legyünk már túl rajta, de gyorsan", és egy értelmi fogyatékos (ez nem költői túlzás). Jött a lényegi feladat, persze hogy a két alkalmatlan állt neki. Az első fordulóba a komód tetejének a sarkát telibe neki vágták két lépcsőnek, berepedt, aztán a lábát pedig erővel végigrántották a falon, ezzel felsértve a falat és egy képet, ami a falon volt. Aztán jött, "há' ez már ott volt". Mindezt úgy, hogy ott álltunk ketten félméterre és üvöltöttünk, hogy mit művelnek.

gabor8308
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj ágyösszeszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bútorasztalos ágy összeszerelés közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ágy összeszerelés: milyen árak vannak Szekszárdon?

Szekszárdon az ágy összeszerelés átlagára 2400 - 4500 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - hogyan válasszunk Szekszárdon?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek bútorasztalost Szekszárdon?

Ebben a pillanatban 19 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ÁGY ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetek bútorasztalost?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált bútorasztalost hívnod akkor, ha a következőre van szükséged: ágy összeszerelés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a bútorasztalos?

Egy megbízható bútorasztalos pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ide: ágy összeszerelés?

Az Ágy összeszerelés és mindegyik részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy bútorasztalost nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas