Bútor összeszerelés Szekszárdon gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Bútorasztalosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj bútorasztalos szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 30 bútorasztalos közül! Korrekt bútor összeszerelés árak: 2600-5000 Ft/óra. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Szekszárdon környékén dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

5 bútorasztalos most online

Zoltan

Zoltan

Ma is elvállalom.

Róbert

Róbert

A környéken vagyok.

Csaba

Csaba

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül a bútor összeszerelés Szekszárdon?

2600 - 5000 Ft/óra

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb bútorasztalosok Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bútorasztalost!

IKEA bútor és IKEA konyhabútor összeszerelés, beépítés az ország egész területén. IKEA bútor összeszerelés. Az egyik legprofibb IKEA bútor összeszerelő cég.

 • Bútor összeszerelés

  2900 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Tisztelt Mester! Köszönöm a gyönyörű új ajtót és ablakokat. Megfelelő áron, nagyon szép és pontos munkát kaptam, rövid időn belül. Ajánlom mindenkinek. S.I.

Kímélje meg magát a fölösleges bajlódástól. A megspórolt idejét pedig fordítsa pihenésre vagy arra, amit igazán szeret csinálni!

 • Bútor összeszerelés

  2100 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Idő előtt a kiindulási helyszínen voltak, gyorsan felpakoltak, majd nálam is az általam jelzett helyen tették le a bútorokat. Kedves, segítőkész volt a csapat, korrekt volt az ár is. Én szívesen ajánlom is őket, s persze én is szívesen szállíttatok ezzel a céggel máskor is. (2020. 02. 27. )

Küldje el elképzelését méretekkel és egy személyre szabott 3D látványtervet küldünk Önnek

 • Bútor összeszerelés

  3700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon rugalmasak, pontosak és a hívás délutánján bevállalták az aznapi szállítást! KöszönömTutiTeher!

Innovatív megoldásainkkal megkönnyítjük a konyhai munkát és élménnyé varázsoljuk a főzést! 3 dimenziós, interaktív látványtervet készítünk, hogy ne érje meglepetés!

 • Bútor összeszerelés

  4400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Kedvesek, gyorsak.

Többféle szín, számos méretlehetőség, bioolajjal kezelt felületek. Ajánlatkérés! 100% Bioolaj. Minőségi Tömörfa Bútorok. Választható bútorszínek. Egyedi méret. Típusok: Ágyak, Vitrinek.

 • Bútor összeszerelés

  2100 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

NAGYON SEGITÖ KÉSZ EMBEREK DOLGOZNAK MINDENKINEK AJÀLOM

Lalena 6
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj bútorasztalos szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bútorasztalos bútor összeszerelés közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bútor összeszerelés: milyen árak vannak Szekszárdon?

Szekszárdon a bútor összeszerelés átlagos ára 2100 - 3900 Ft/óra. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - mi alapján választhatunk Szekszárdon?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek bútorasztalost Szekszárdon?

Most 19 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BÚTOR ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos a következő munkával kereshető meg: bútor összeszerelés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a bútorasztalos?

Egy jó bútorasztalos pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ide: bútor összeszerelés?

A bútor összeszerelés és összes részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy bútorasztalost bátran megbízhatsz vele.

Olvas