Bútor restaurálás Szekszárdon. Forduljon hozzánk bizalommal!

Bútorrestaurátormost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj bútorrestaurátor szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 26 bútorrestaurátor közül! Korrekt bútor restaurálás árak: 6800-12800 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Szekszárdon közelében található szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

4 bútorrestaurátor most online

Attila

Attila

Érdekel.

Zoltan

Zoltan

Sok tapasztalatom van

Zoltan

Zoltan

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a bútor restaurálás Szekszárdon?

6800 - 12800 Ft/db

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb bútorrestaurátorok Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bútorrestaurátort!

IKEA bútor és IKEA konyhabútor összeszerelés, beépítés az ország egész területén. IKEA bútor összeszerelés. Az egyik legprofibb IKEA bútor összeszerelő cég.

 • Bútor restaurálás

  2900 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Tisztelt Mester! Köszönöm a gyönyörű új ajtót és ablakokat. Megfelelő áron, nagyon szép és pontos munkát kaptam, rövid időn belül. Ajánlom mindenkinek. S.I.

Kímélje meg magát a fölösleges bajlódástól. A megspórolt idejét pedig fordítsa pihenésre vagy arra, amit igazán szeret csinálni!

 • Bútor restaurálás

  2100 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Idő előtt a kiindulási helyszínen voltak, gyorsan felpakoltak, majd nálam is az általam jelzett helyen tették le a bútorokat. Kedves, segítőkész volt a csapat, korrekt volt az ár is. Én szívesen ajánlom is őket, s persze én is szívesen szállíttatok ezzel a céggel máskor is. (2020. 02. 27. )

Küldje el elképzelését méretekkel és egy személyre szabott 3D látványtervet küldünk Önnek

 • Bútor restaurálás

  3700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon rugalmasak, pontosak és a hívás délutánján bevállalták az aznapi szállítást! KöszönömTutiTeher!

Innovatív megoldásainkkal megkönnyítjük a konyhai munkát és élménnyé varázsoljuk a főzést! 3 dimenziós, interaktív látványtervet készítünk, hogy ne érje meglepetés!

 • Bútor restaurálás

  4400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Kedvesek, gyorsak.

Többféle szín, számos méretlehetőség, bioolajjal kezelt felületek. Ajánlatkérés! 100% Bioolaj. Minőségi Tömörfa Bútorok. Választható bútorszínek. Egyedi méret. Típusok: Ágyak, Vitrinek.

 • Bútor restaurálás

  2100 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

NAGYON SEGITÖ KÉSZ EMBEREK DOLGOZNAK MINDENKINEK AJÀLOM

Lalena 6
egy éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj bútorrestaurátor szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bútorrestaurátor bútor restaurálás közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok