Bútor restaurálás Szekszárdon. Forduljon hozzánk bizalommal!

Bútorrestaurátormost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj bútorrestaurátor szakembert?

Ne keresgélj tovább, a legjobb szakembereket a Qjob-on találod! Válogass a legjobb árajánlatokból, és válassz szakembert a Szekszárd-i bútor restaurálás területén! 25 fős tapasztalt csapatunk gondoskodik arról, hogy bútorai újra élvezhetővé váljanak. Kérj ajánlatot most! Ha először keresel szakembert a Qjob-on, akkor ne aggódj! Oszd meg velünk a feladatot, és a Szekszárd környéki szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy segítsenek megoldani a problémát! Mielőtt döntenél, nézd meg a szakemberek profilját, olvasd el a visszajelzéseket, és kérj további információkat is! Válassz a legjobbak közül!

4 bútorrestaurátor most online

Attila

Attila

Érdekel.

Zoltan

Zoltan

Sok tapasztalatom van

Zoltan

Zoltan

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a bútor restaurálás Szekszárdon?

8200 - 15300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb bútorrestaurátorok Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bútorrestaurátort!

IKEA bútor és IKEA konyhabútor összeszerelés, beépítés az ország egész területén. IKEA bútor összeszerelés. Az egyik legprofibb IKEA bútor összeszerelő cég.

 • Bútor restaurálás

  2900 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Tisztelt Mester! Köszönöm a gyönyörű új ajtót és ablakokat. Megfelelő áron, nagyon szép és pontos munkát kaptam, rövid időn belül. Ajánlom mindenkinek. S.I.

Kímélje meg magát a fölösleges bajlódástól. A megspórolt idejét pedig fordítsa pihenésre vagy arra, amit igazán szeret csinálni!

 • Bútor restaurálás

  2100 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Idő előtt a kiindulási helyszínen voltak, gyorsan felpakoltak, majd nálam is az általam jelzett helyen tették le a bútorokat. Kedves, segítőkész volt a csapat, korrekt volt az ár is. Én szívesen ajánlom is őket, s persze én is szívesen szállíttatok ezzel a céggel máskor is. (2020. 02. 27. )

Küldje el elképzelését méretekkel és egy személyre szabott 3D látványtervet küldünk Önnek

 • Bútor restaurálás

  3700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon rugalmasak, pontosak és a hívás délutánján bevállalták az aznapi szállítást! KöszönömTutiTeher!

Innovatív megoldásainkkal megkönnyítjük a konyhai munkát és élménnyé varázsoljuk a főzést! 3 dimenziós, interaktív látványtervet készítünk, hogy ne érje meglepetés!

 • Bútor restaurálás

  4400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Kedvesek, gyorsak.

Többféle szín, számos méretlehetőség, bioolajjal kezelt felületek. Ajánlatkérés! 100% Bioolaj. Minőségi Tömörfa Bútorok. Választható bútorszínek. Egyedi méret. Típusok: Ágyak, Vitrinek.

 • Bútor restaurálás

  2100 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

NAGYON SEGITÖ KÉSZ EMBEREK DOLGOZNAK MINDENKINEK AJÀLOM

Lalena 6
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj bútorrestaurátor szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bútorrestaurátor bútor restaurálás közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bútor restaurálás: mennyi az ára Szekszárdon?

Szekszárdon a bútor restaurálás átlagos díja 5800 - 11000 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorrestaurátorok - hogyan válasszunk Szekszárdon?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bútorrestaurátort Szekszárdon?

Jelenleg 19 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést BÚTOR RESTAURÁLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetünk bútorrestaurátort?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált bútorrestaurátort megbíznod ha erre van szükséged: bútor restaurálás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi bútorrestaurátor segítségét?

Egy profi bútorrestaurátor a bútor restaurálás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha bútorrestaurátort hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas