Minőségi régi bútor felújítás Szekszárdon. Tapasztalt szakemberekkel és garanciával!

Antikbútor Restaurátormost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj antikbútor restaurátor szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 29 antikbútor restaurátor közül! Korrekt régi bútor felújítás árak: 18300-34400 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan láss neki? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Szekszárdon környékén elérhető szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

4 antikbútor restaurátor most online

Attila

Attila

Érdekel.

József

József

Sok tapasztalatom van

József

József

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a régi bútor felújítás Szekszárdon?

18300 - 34400 Ft/db

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb antikbútor restaurátorok Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező antikbútor restaurátort!

Küldje el elképzelését méretekkel és egy személyre szabott 3D látványtervet küldünk Önnek

 • Régi bútor felújítás

  2900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Úgy gondolom, hogy mind szakemberek, kiválóan elvégzik a munkájukat. Bátran bármit rájuk bízok, időben teljesítik azt amit kell, egy alaposan felkészült gárda! Maximális minőség precizitás!

Konyhabútorok széles választéka. Válogasson a legszebb darabok közül otthona kényelméből. Csak megbízható üzletek. Több mint 300 000 termék. Minden a szép otthonért. Új kedvezmények mindennap. Rengeteg bútor egy helyen. Széles bútor választék.

 • Régi bútor felújítás

  2000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon pontos és lelkiismeretes! Nem ad ki rossz munkát a kezéből, inkább több időt szán rá. Segítőkész és nagyon precíz. Nem fogad el pénzt előre, inkább elmegy a hozzá nem értőkkel (mint én 😉), akik nem tudják, hogy mit kell venni a szakboltba. Csak ajánlani tudom.

Kárpitos bútor áthúzás, felújítás, kárpitozás. Teljes körű szolgáltatást biztosítunk. Ülőgarnitúra, kanapé, heverő, franciaágy, fotel áthúzás, kárpitozás, felújítás.

 • Régi bútor felújítás

  2500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Good service

99%-os egyezés Régi Bútor Felvásárlás. Csak releváns találatok. Kattintson és keressen. Régi Bútor Felvásárlás információk. 100%-os adatvédelem! Találja meg amit keres itt. Fedezzen fel minket most! Könnyű információszerzés. Egyszerű használat.

 • Régi bútor felújítás

  2400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Sziasztok .Annak amiket árakat kaptam 80 -100 ezrek annak tőredekért csinalták nagyon rendesek voltak es tiszta munkat vegeztek .koszonom nektek es mindenkinek tudom ajalani .:)

Ani F-Cs
egy éve

Tolóajtók, Beépített szekrények, Gardróbok készítése, helyszíni felméréssel.

 • Régi bútor felújítás

  4500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Múlt hónapban vettem igénybe a cég szolgáltatását nagy csalódással sajnos. A szakértelem majdnem teljes hiányával szállítottak és szereltek össze egy nagyobb bútort, több hibával, röpke 4-4,5 óra alatt, amit persze fel is számoltak a végösszegbe. Számlát nem kaptam, viszont a mai napig ütköznek ki problémák azáltal, ahogy "összeszerelték" a terméket...Enyhén szólva nem ajánlom...

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj antikbútor restaurátor szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy antikbútor restaurátor régi bútor felújítás közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Régi bútor felújítás: mennyibe kerül Szekszárdon?

Szekszárdon a régi bútor felújítás átlagos ára 18600 - 34800 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok valódi véleményeket?

Szekszárdon a régi bútor felújítás szolgáltatáshoz már 30 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Minden magas minősítésű szakemberről elérhető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok antikbútor restaurátort Szekszárdon?

Jelenleg 23 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést RÉGI BÚTOR FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetek antikbútor restaurátort?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható antikbútor restaurátort hívnod amennyiben erre van szükséged: régi bútor felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi antikbútor restaurátor segítségét?

Egy jó antikbútor restaurátor a régi bútor felújítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben lehet szükséged rá: antikbútor restaurátor?

Ha egy megfelelő antikbútor restaurátor segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A régi bútor felújítás és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas