Családi ház vízvezeték szerelése Szekszárd területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Vízvezeték szerelési szolgáltatásunkkal családi házad problémáit hosszú távon megoldjuk! Tapasztalt szakembereink segítségével gyorsan és precízen elvégezzük a szükséges munkálatokat, így garantáljuk a minőségi eredményt. Miért válassz minket? Az áraink versenyképesek és az árak függenek a munka jellegétől és a szükséges anyagoktól. Az árak tartománya 20 000 Ft-tól 100 000 Ft-ig terjedhet. Ne habozz, hívj most és kérj egyedi ajánlatot!

5 vízvezeték-szerelő most online

Gábor

Gábor

erdekel.

László

László

Sok tapasztalatom van

Zoltán.

Zoltán.

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szekszárdon?

6800 - 12800 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízvezeték-szerelők Szekszárdon!

Bízza a fűtésszerelés ránk. Profi csapatunk vállal fűtés és vízszerelést Non stop. Cégünk...

  • Családi ház vízvezeték szerelése

    4800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Profi, tiszta munka. Csak ajánlani tudom.

Sándor
3 éve

Mestervizsgánk műszaki-biztonsági felülvizsgálói és kéményszerelői végzettségünk van. Teljes ügyintézéssel és minden szükséges engedéllyel vállaljuk a...

  • Családi ház vízvezeték szerelése

    3500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Elképesztően profi hozzáállás. Kombinált gáztűzhely bekötését kértem. Pontosan a megbeszéltek szerint érkezett és a munkát is tökéletesen elvégezte. A kommunkációja, a szaktudása profi szakember benyomását kelti, és az is. Bekötés után megmutatta készülék működését is. Bátran ajánlom mindenknek. Ha minden szakember ilyen lenne, akkor a panaszkönyvekre többé nem lenne szükség. Köszönöm még egyszer, hogy ilyen gyorsan és precízen segített.

László
2 éve

99% egyezés a Zuhanytálca Beépítése. Találatok a Visymo.commal – Ingyenes, privát, biztonságos. Zuhanytálca Beépítése keresése. Azonnali, személyre szabott találatok a...

  • Családi ház vízvezeték szerelése

    4400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Pontos, precíz munkát végző, korrekt szerelő. Nem hittem, hogy van még ilyen. Csak egy konvektor beüzemelését beszéltük meg előre, de idő közben kiderült, hogy egy másikat is át kell nézni és szó nélkül megcsinálta. Sok más szerelővel ellentétben ő tényleg kijön a megbeszéltek szerint, sőt előtte lévő nap felhívott, hogy még mindig megfelelő-e az időpont! Csak ajánlani tudom!

Péter
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj most vízvezeték-szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Ne habozz, mert mindez INGYEN és kötelezettségmentesen elérhető! Kattints most!

Egy vízvezeték-szerelő, családi ház vízvezeték szerelése közben Szekszárdon