Vízbekötés tervezés Szekszárd területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Vízbekötés tervezése könnyebb, mint valaha! Találd meg a legjobb szennyvízhálózat kiépítőket a Qjob-on, és kérj díjmentes árajánlatot! Válaszd ki a 34 szakember közül a legmegfelelőbbet, 4800-9000 Ft/db áron, Szekszárdon és környékén! Ellenőrizd a valós véleményeket és tapasztalatokat, mielőtt kiválasztod a szakembert, aki a legjobban megfelel a te igényeidnek! A Qjob-on megtalálod a legjobb ajánlatokat és a legjobb szakembereket a vízbekötés tervezésére. Rendeld meg most, és élvezd a díjmentes szolgáltatásokat! Az árak a feladat bonyolultságától és a szakember szakértelmétől függnek.

5 szakember, aki végzi a vízbekötés tervezését most online

István

István

Ingyenes kiszallas.

Ervin

Ervin

erdekel.

Attila

Attila

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szekszárdon?

5000 - 9300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a vízbekötés tervezését Szekszárdon!

Teljes ügyintézéssel és minden szükséges engedéllyel vállaljuk a kazáncseréjét. Mestervizsgánk műszaki-biztonsági felülvizsgálói és kéményszerelői végzettségünk van. 10 év gyakorlat. Kazán-kémény-beüzemelés. Minden 1 kézben. Ariston-Baxi...

  • Vízbekötés tervezés

    3600 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Jött, betolta a görényt és ment. Pár óra múlva ismét eldugulva. 30 év tapasztalat...... ami csak az árban jelentkezett.

József
3 éve

Kazán csere Profi szakmunka garanciával, Fix áron. Kiszállás akár ma! Díjmentes árajánlat - 20+ év tapasztalat - Non-Stop GyorsSzolgálat Budepest és környéke. Átlátható költségterv. Hétfő-Vasárnap 0-24. Korrekt munka korrekt ár. Ingyenes felmérés.

  • Vízbekötés tervezés

    3300 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Pontos, precíz, kiváló szakember, csak ajánlani tudom mindenkinek. Rendkívül elégedettek vagyunk Farkas Péter úr munkájával. Az előzőleg egyeztetett áron végezte a javítást. A jövőben ha szükség lesz rá biztosan őt hívjuk.

János
2 éve

Rendeljen Most Radiátort Akciósan akár Ingyen Szállítással! Spóroljon akár 20%-ot. Spóroljon akár 20%-ot és Rendeljen Most Radiátort Akciós Áron, akár Ingyen szállítással. Széles Választék. Óriási Akciók. Megbízható szakbolt. Azonnal Raktárról. Személyes Átvétel.

  • Vízbekötés tervezés

    3200 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Vízszivárgás miatt kerestem meg, mivel a biztosító által kiküldött szakemberek nem javították meg a hibát, sőt teljes vízhálózat cserét javasoltak,nem megalapozottan. Farkas Péter emailban is adott tanácsot, majd mikor hozzá fordultam a hiba elhárítása miatt segítséget nyújtott. Az időpontokat tartotta, a hibát gyorsan, szakszerűen feltárta és elhárította, végig tájékoztatott, mindennel elszámolt, és a korábban adott árkalkulációt sem lépte túl, sőt .. Tisztán dolgozott. Legkorrektebb mesterember akivel találkoztam. Szívesen ajánlom. Köszönöm a munkáját.

Zoltán
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi szennyvízhálózat kiépítőktől?

Rendelj vízbekötés tervezés szakembert most! Kattints ide, hogy percek alatt érkezzenek az ingyenes, kötelezettségmentes helyi árajánlatok az ellenőrzött szakemberektől. Ne habozz, próbáld ki még ma!

Egy szakember, aki végzi a vízbekötés tervezését, vízbekötés tervezés közben Szekszárdon