Diagonál burkolás Szekszárdon tapasztalt szakemberekkel!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj diagonálban burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Fedezze fel Szekszárd szépségeit diagonál burkolás segítségével! Válassza ki a legjobb szakembereket az 26 elérhető profi közül. Kérjen árajánlatot most! Először keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Szekszárdon környékén dolgozó szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

5 diagonálban burkoló most online

Laszló

Laszló

Ma is elvállalom.

József

József

A környéken vagyok.

Balazs/Sarosd

Balazs/Sarosd

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül a diagonál burkolás Szekszárdon?

4000 - 7500 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb diagonálban burkolóok Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező diagonálban burkolót!

Vállaljuk házak, lakások teljes körű felújítását legyen szó kisebb-nagyobb munkákról!

 • Diagonál burkolás

  4800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Segítőkész eladók, nagy áruválaszték .

A PerfectStone kő- és márványszőnyegek népszerű felületek természetes kőből. Kő- és...

 • Diagonál burkolás

  3600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Rugalmas, precíz, megbízható csapat, csak jót tudok mondani róluk!

Megbízható, precíz szakemberekből álló csapat. Minőségi munka számlával, garanciával. Stresszmentes kivitelezési és felújítás az ország teljes területén. Válasszon minket!

 • Diagonál burkolás

  7500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Rugalmasak, szép munka, jó szakemberek, ha mondják jönnek, akkor jönnek is.

Kül-és beltéri homlokzatok, burkolatok kiépítésére válasszon természetes kő kínálatunkból. Travertin-Mészkő, Márvány, Gránit és Természetes Kőburkolatok! Beltérre és Kültérre is.

 • Diagonál burkolás

  7100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Elsőként a kertünk térkövezésével bíztuk meg a Térkőgyár csapatát, de azóta már több munkát rendeltünk meg Tőlük, hiszen ha a kertünket, a házunkat szeretnénk tovább csinosítani, nálunk más már szóba sem kerülhetne.

Gyors kiszállítás, minőségi garancia, prémium burkolatok nagy választékban. Új szolgáltatásunk: Virtuális séta üzletünkben, szakképzett profi asszisztens segítségével.

 • Diagonál burkolás

  4000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Szenzációsan széles választék! Segítőkész kiszolgálás. Sajnos drágábbak, mint a többi hasonló cég. Viszont előnye, hogy nagy a raktárkészlete.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj diagonálban burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló diagonál burkolás közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Diagonál burkolás: mennyibe kerül Szekszárdon?

Szekszárdon a diagonál burkolás átlagos ára 3500 - 6600 Ft/nm. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Burkolók - hogyan választhatunk Szekszárdon?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok burkolót Szekszárdon?

Ebben a pillanatban 20 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést DIAGONÁL BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kereshetünk burkolót?

Megéri egy Qjob-on megtalálható burkolót hívnod ha szükséged van erre: diagonál burkolás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi burkoló segítségét?

Egy jó burkoló a diagonál burkolás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ide: diagonál burkolás?

A diagonál burkolás és mindegyik részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy burkolót bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas