Padlólapra burkolás Szekszárd területén!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj padlólapra burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Szekszárd-i padlólapra burkolás: Válasszon a 29 elérhető szakember közül! Garantáltan kiváló minőség és versenyképes árak! Végre új, modern látvány az otthonában! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Szekszárdon közelében dolgozó szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

4 padlólapra burkoló most online

Gyula

Gyula

Ingyenes kiszállás.

Zsolt

Zsolt

Érdekel.

Gabor

Gabor

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a padlólapra burkolás Szekszárdon?

5800 - 11000 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb padlólapra burkolóok Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező padlólapra burkolót!

Vállaljuk házak, lakások teljes körű felújítását legyen szó kisebb-nagyobb munkákról!

 • Padlólapra burkolás

  4800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Segítőkész eladók, nagy áruválaszték .

A PerfectStone kő- és márványszőnyegek népszerű felületek természetes kőből. Kő- és...

 • Padlólapra burkolás

  3600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Rugalmas, precíz, megbízható csapat, csak jót tudok mondani róluk!

Megbízható, precíz szakemberekből álló csapat. Minőségi munka számlával, garanciával. Stresszmentes kivitelezési és felújítás az ország teljes területén. Válasszon minket!

 • Padlólapra burkolás

  7500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Rugalmasak, szép munka, jó szakemberek, ha mondják jönnek, akkor jönnek is.

Kül-és beltéri homlokzatok, burkolatok kiépítésére válasszon természetes kő kínálatunkból. Travertin-Mészkő, Márvány, Gránit és Természetes Kőburkolatok! Beltérre és Kültérre is.

 • Padlólapra burkolás

  7100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Elsőként a kertünk térkövezésével bíztuk meg a Térkőgyár csapatát, de azóta már több munkát rendeltünk meg Tőlük, hiszen ha a kertünket, a házunkat szeretnénk tovább csinosítani, nálunk más már szóba sem kerülhetne.

Gyors kiszállítás, minőségi garancia, prémium burkolatok nagy választékban. Új szolgáltatásunk: Virtuális séta üzletünkben, szakképzett profi asszisztens segítségével.

 • Padlólapra burkolás

  4000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Szenzációsan széles választék! Segítőkész kiszolgálás. Sajnos drágábbak, mint a többi hasonló cég. Viszont előnye, hogy nagy a raktárkészlete.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj padlólapra burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló padlólapra burkolás közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Padlólapra burkolás: milyen árak vannak Szekszárdon?

Szekszárdon a padlólapra burkolás átlagára 5000 - 9300 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek valós értékeléseket?

Szekszárdon a padlólapra burkolás szolgáltatáshoz már 26 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok burkolót Szekszárdon?

Ebben a pillanatban 20 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést PADLÓLAPRA BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy burkoló?

Egy burkoló ezzel a feladattal bízható meg: padlólapra burkolás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi burkoló segítségét?

Egy megbízható burkoló a padlólapra burkolás mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha burkolót hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas