Falba építhető wc tartály javítása Szekszárdon a te elképzeléseid szerint!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Falba építhető wc tartály javítása? Válassz a 32 legjobb vízvezeték szerelő közül! Korrekt árak 8400-15800 Ft/db között. Találd meg a legjobb szakembereket Szekszárdon! Ne aggódj, ha nem tudod, hogyan találd meg a megfelelő szakembert a Qjob-on! Egyszerűen oszd meg velünk a felmerülő problémát, és az elérhető szakemberek azonnal felkeresnek árajánlatokkal, hogy segítsenek megoldani a problémát! Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz, mielőtt döntenél. Az árak a probléma bonyolultságától függnek, de biztosak vagyunk benne, hogy megtalálod a legjobb ár-érték arányt. Ne habozz, és találd meg a legjobb szakembereket Szekszárdon! Az egész folyamat DÍJMENTES!

5 wc tartály javítója most online

Zoltán

Zoltán

Sok tapasztalatom van

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Elek

Elek

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szekszárdon?

5800 - 11000 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb wc tartály javítók Szekszárdon!

Gyors és precíz kivitelezés ingyenes felméréssel, teljeskörű ügyintézéssel! A tényleges munka mindössze egy munkanapot igényel általában! 10 év garancia.

  • Falba építhető wc tartály javítása

    4800 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Most már magam is tapasztaltam a pozitív beszámolók realitását; megbízható és rendes szakember, csak ajánlani tudom. :)

Tamás
3 éve

Kondenzációs kazánok telepítésével foglalkozunk az egész ország területén. Minden szükséges papírmunkát mi intézünk, így Önnek semmilyen teendője...

  • Falba építhető wc tartály javítása

    4000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Pontosan érkezett, gyorsan és tisztán dolgozott. Csak ajánlani tudom.

Dénes
3 éve

Rendeljen Most Radiátort Akciósan akár Ingyen Szállítással! Spóroljon akár 20%-ot. Spóroljon akár 20%-ot és Rendeljen Most Radiátort Akciós Áron, akár Ingyen szállítással. Széles Választék. Óriási Akciók. Megbízható szakbolt. Azonnal Raktárról. Személyes Átvétel.

  • Falba építhető wc tartály javítása

    3200 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Vízszivárgás miatt kerestem meg, mivel a biztosító által kiküldött szakemberek nem javították meg a hibát, sőt teljes vízhálózat cserét javasoltak,nem megalapozottan. Farkas Péter emailban is adott tanácsot, majd mikor hozzá fordultam a hiba elhárítása miatt segítséget nyújtott. Az időpontokat tartotta, a hibát gyorsan, szakszerűen feltárta és elhárította, végig tájékoztatott, mindennel elszámolt, és a korábban adott árkalkulációt sem lépte túl, sőt .. Tisztán dolgozott. Legkorrektebb mesterember akivel találkoztam. Szívesen ajánlom. Köszönöm a munkáját.

Zoltán
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendeld meg most a wc tartály javító szolgáltatást és találd meg az ideális, ellenőrzött szakembert percek alatt! Az árajánlatok pedig INGYENESEK és kötelezettségmentesek. Ne kérdés, rendelj most!

Egy wc tartály javítója, falba építhető wc tartály javítása közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen típusú wc tartály hangosítja a legkevesebbet?

A Geberit Sigma 8 cm-es beépített wc tartálya a legkevesebb zajt okozza, ára kb. 60 000 forint.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogy javítható a leeresztő gomb vagy kar, ha nem működik megfelelően?

A leeresztő gomb vagy kar javítása attól függ, hogy mi okozza a problémát. Ha a gomb vagy kar elakadt, akkor javasoljuk, hogy tisztítsa meg a WC tartály belsejét és ellenőrizze a gomb vagy kar mechanizmusát. Ha a probléma továbbra is fennáll, akkor javasoljuk, hogy cserélje ki a leeresztő mechanizmust. Az árak változóak, de általában 2000-5000 forint között mozognak. Azonban javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot egy szakemberrel, aki pontosabb árajánlatot tud adni a javításra vagy cserére.

Olvas

Népszerű kérdés

Melyik wc tartály kar vagy gomb illik a saját wc tartályomhoz?

A legjobb megoldás az lenne, ha a saját wc tartályodhoz illő tartály kar vagy gombot vásárolnád meg. Ajánlom a Geberit Sigma 01 gombot, amely 13 990 Ft-ba kerül, vagy a Geberit Sigma 20 karját, amely 10 990 Ft-ba kerül. Mindkét termék minőségi és megbízható választás lehet. Azonban ha nem találsz megfelelő tartály kar vagy gombot, akkor érdemes szakemberhez fordulni, aki segíthet a megfelelő kiválasztásában.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogy válasszak megfelelő tartálytakarót a wc tartályhoz?

A wc tartályhoz való megfelelő tartálytakaró kiválasztásakor fontos figyelembe venni a tartály méretét és típusát. A legtöbb wc tartályhoz standard méretű takarók alkalmasak, melyek ára általában 1000-2000 forint között mozog. Azonban, ha a tartály mérete eltér a standardtól, akkor érdemes speciális méretű takarót keresni, melyek ára általában magasabb lehet. A takaró anyagának és színének kiválasztása személyes preferencia kérdése, azonban érdemes olyan anyagot választani, ami könnyen tisztítható és tartós.

Olvas