Minőségi füvesítés Szekszárdon. Tapasztalt szakemberekkel és garanciával!

Kertészmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kertész szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 26 kertész közül! Korrekt füvesítés árak: 500-900 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Szekszárdon környezetében dolgozó szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

4 kertész most online

Gábor

Gábor

Ma is elvallalom.

László

László

Ma is elvallalom.

Csaba

Csaba

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a füvesítés Szekszárdon?

500 - 900 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kertészek Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kertészt!

Lakossági magánszemélyeknek, vállalkozásoknak kivitelezünk. alapásás árokásás , modern gép. Az árokásástól a tereprendezés és az építkezés igényein át – a sitt szállításig.

 • Füvesítés

  2600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

0-20-as Mart aszfaltért mentem, előre egyeztettem telefonon. A helyszínen valami maradék fogadott, tele öklömnyi darabokkal. De még rongyot, és beton darabok is voltak benne. Ezzel nincs baj, de az a lekezelő modor, a hogy az idős tulajdonos kioktatott: hogy már pedig az egy osztályozott anyag, az nem éppen ügyfél barát hozzá állás. Azért értékelendő, hogy a többiek kedvesek, és segítőkészek voltak. Legalább ők elnézést kértek, hogy 30 km autóztam potyára, és elmondták, hogy sajnos elfogyott a korrekt anyag.

Fakivágási, faápolási szolgáltatások alpintechnikával, emelőkosaras gépekkel. Díjmentes felmérés, szaktanácsadással, teljeskörű felelősségbiztosítással. Díjmentes árajánlat. Gépi tuskóirtás. Fakivágás emelőkosárból.

 • Füvesítés

  2500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Jól felszerelt öntözéstechnikai szaküzlet, barátságos kiszolgálással, bő árukészlettel!

Alpin favágás nehezen megközelíthető fák vágására. Hétvégén és ünnepnapokon felár nélkül. Favágás és fakivágás alpin technikával, biztonságosan. Nehezen hozzáférhető fák kivágása. Alpin technikás favágás. Veszélyes fák kivágása. Favágás, fakivágás.

 • Füvesítés

  5100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon szép virágok, hozzáértő és nagyon kedves eladók

Kertgondozás folyamatos vagy eseti jelleggel Bp-en, diplomás szakemberektől baráti árakon. Kerttervezés, kertépítés, sövénynyírás, fűnyírás, fakivágás, ültetés alanyi áfa mentesen. Eseti kertgondozás. Kertépítés. Fűnyírás, kaszálás. Folyamatos kertgondozás.

 • Füvesítés

  5100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Csodaszép, sokféle növény. Kedves eladók.

Laci Tipi
2 éve

Hívj minket, és holnap már lehet neked dolgozunk! Tereprendezés 8000 Ft-Tól.

 • Füvesítés

  1800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Kedves, segítőkész ügyintézés.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kertész szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kertész füvesítés közben Szekszárdon