Kád újrafestése Szekszárd területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Újítsa fel fürdőkádját újrafestéssel! Szakembereink segítenek megőrizni fürdőszobája eleganciáját és frissességét. Válassza szolgáltatásunkat Szekszárd területén, és élvezze az újrafestett kád által nyújtott élményt. Az árak 10 000 és 30 000 forint között változnak, az ár függ a kád méretétől és állapotától. Ne habozzon, kérjen ajánlatot már ma!

5 kádfestő vagy kádújító most online

Károly

Károly

Sok tapasztalatom van

Gábor

Gábor

Ma is elvallalom.

Gyula

Gyula

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szekszárdon?

13200 - 24800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kádfestők és kádújítók Szekszárdon!

Top termékek ár-összehasonlítása. Minőségi termékek a legjobb árakon. Spórolj velünk! Lemez zuhanytálca kedvező áron. Nálunk okosan spórolhatsz!

  • Kád újrafestése

    5800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Az új fürdőszobai radiátor egyáltalán nem fűtött, és nagyon készségesen, telefonon segített "üzembe helyezni". Köszönöm :)

Balázs
2 éve

Bízza a fűtésszerelés ránk. Profi csapatunk vállal fűtés és vízszerelést Non stop. Cégünk...

  • Kád újrafestése

    4800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Profi, tiszta munka. Csak ajánlani tudom.

Sándor
2 éve

Cirkó, kazán felújítás akár 24 órán belül, gyorsan, költséghatékonyan! Kérjen ajánlatot.

  • Kád újrafestése

    2900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Mindent meg tudtak valósítani, amit elképzeltünk a panel lakásba. Így szerencsére megszabadulhattunk a falon kívüli WC tartálytól! :) Gyors és profi munka, csak ajánlani tudom!

András
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj most kádfestőt vagy kádújítót és kérj helyi szakértők árajánlatát - az egész INGYEN és kötelezettségmentes! Percek alatt találhatod meg az ideális szakembert. Kattints IDE!

Egy kádfestő vagy kádújító, kád újrafestése közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogyan lehet elkerülni a festék leválását a kádról?

Ahhoz, hogy elkerüljük a festék leválását a kádról, fontos előkészíteni a felületet megfelelően. Először is javasolt eltávolítani a régi festékmaradványokat és a rozsdát. Ezután alaposan tisztítani kell a felületet és megfelelően előkészíteni, például csiszolással vagy gravírozással. Javasoljuk, hogy használjon magas minőségű festéket, például a Tesrolux Aqua 2K Akril fürdőkád festéket, amely kiváló tapadással és ellenálló képességgel rendelkezik. Végül, a festés után hagyja száradni a fürdőkádot a gyártó által javasolt időtartamig, hogy maximális tapadást és tartósságot biztosítson az új festéknek.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen módszerekkel lehet megszüntetni a rozsdafoltokat a kádon?

A rozsdafoltok eltávolításához javasoljuk a CLR Bath & Kitchen Cleaner használatát, melynek ára körülbelül 2000 forint. Hatékonyan eltávolítja a rozsda- és vízköves lerakódásokat a fürdőkádon. Azonban előtte érdemes tesztelni az anyagot egy kisebb, kevésbé látható területen, hogy biztosak legyünk a kompatibilitásban.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan lehet megakadályozni a festék csepegését a kád körül?

A festék csepegésének megelőzése érdekében javasolt az alacsony tapadóerejű maszkolószalag (pl. ScotchBlue Painter's Tape) felhelyezése a kád szélénél, illetve a padlónál. Ezzel a festék nem tud lefolyni a maszkolószalagról a kádra vagy a padlóra. A maszkolószalag ára általában 800-3000 Ft között mozog.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan lehet megszüntetni a kádban lévő szennyeződéseket a festés előtt?

A kádban lévő szennyeződéseket meg lehet szüntetni a Tikkurila Oden Color Clean+Cleaner használatával. Az ára kb. 4 000 Ft/liter. Javasoljuk a szennyeződések eltávolítását a festés előtt, hogy biztosítsuk a festék kiegyenlített felvitele és a tartós eredményt.

Olvas