Fürdőkád felújítás Szekszárd területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Újítsa fel fürdőkádját a mi szolgáltatásunkkal! Bízza szakember keresésünket, hogy garantáltan magas minőségben és kedvező áron kapja meg a kívánt eredményt. A fürdőkád felújítás árai 30 000 és 100 000 forint között változnak, attól függően, hogy milyen típusú és állapotú a fürdőkád. Ne habozzon, válassza a mi szolgáltatásunkat és élvezze a frissítő élményt a felújított fürdőkádban!

5 szakember, aki végzi a fürdőkád felújítási szolgáltatásokat most online

Jenő

Jenő

erdekel.

Péter

Péter

Sok tapasztalatom van

János

János

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szekszárdon?

10000 - 18800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a fürdőkád felújítási szolgáltatásokat Szekszárdon!

Gyors és precíz kivitelezés ingyenes felméréssel, teljeskörű ügyintézéssel! A tényleges munka mindössze egy munkanapot igényel általában! 10 év garancia.

  • Fürdőkád felújítás

    4800 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Most már magam is tapasztaltam a pozitív beszámolók realitását; megbízható és rendes szakember, csak ajánlani tudom. :)

Tamás
3 éve

Nagyméretű sarokkabinok előfülkével, zuhanytálcával és króm profilokkal. Zuhanykabinok toló és nyíló ajtóval több típusban. Értesüljön az elsőként. Aktuális ajánlatokról. Hírlevél feliratkozás.

  • Fürdőkád felújítás

    4600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Gázkészülékek éves karbantartása és tisztítására kértem fel, még aznap válaszolt (mindezt e-mailben ami nekem egy hatalmas plusz). Pontosan érkezett, a munkát gyorsan és profin elvégezte. Ritka ilyen kedves, korrekt, hozzáértő szakembert találni.

Attila
3 éve

Tartsa kézben kivitelezését építőipari projektvezető megbízásával! Garantált biztonság! Értékbecslés. Projektvezetés. Kivitelezés.

  • Fürdőkád felújítás

    4700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Egy zuhanyrendszer felszereléséhez vettem igénybe a szolgáltatást. Több szakembert is megkerestem, akik nem vállalták a munkát, míg végül szerencsére rátaláltam Farkas Péterre. Precíz, kiváló szakember, nagyon kedves, és abszolút elégedett voltam a munkájával. Legközelebb is őt keresem majd.

Sándor
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendelj most szakembert fürdőkád felújításhoz! Percek alatt érkeznek az árajánlatok az ellenőrzött, helyi szakemberektől, és mindez INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints most!

Egy szakember, aki végzi a fürdőkád felújítási szolgáltatásokat, fürdőkád felújítás közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mi a különbség a kézi és a termostatikus csaptelepek között fürdőkádhoz?

A kézi csaptelepek esetében a víz hőmérsékletét és áramlási sebességét kézzel kell beállítani, míg a termostatikus csaptelepek automatikusan tartják a beállított hőmérsékletet és áramlási sebességet. Ez kényelmesebb használatot biztosít, és lehetővé teszi a víz folyamatos hőmérsékletének fenntartását fürdés közben.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen módon lehet elrejteni a fürdőkád körüli csővezetékeket?

A fürdőkád körüli csővezetékeket könnyen el lehet rejteni csempével vagy burkolólapokkal, amelyeket a falra és a kád köré lehet helyezni. Alternatív megoldásként használhatók dekoratív borítások is, például fa vagy üveg panelek. Azonban fontos, hogy az elrejtő megoldások könnyen hozzáférhetőek legyenek a szervizelés vagy javítás esetén.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen tárolórendszereket ajánlasz a fürdőkádhoz?

A fürdőkádhoz ajánlott tárolórendszerek közé tartoznak a falra szerelhető polcok és a fürdőszobai szekrények, amelyekben a fürdőszobai kiegészítők és tisztálkodási szerek könnyedén tárolhatóak. Fontos azonban, hogy a tárolórendszerek anyaga ellenálló legyen a nedvességgel és könnyen tisztítható legyen.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen módon lehet telepíteni a beépíthető fürdőkádot?

A beépíthető fürdőkád telepítése során fontos, hogy először ellenőrizzük a padló állapotát, majd az alátámasztó keretet helyezzük el, és a kádat rögzítsük a keretre. A csatlakozókat és a lefolyót is le kell zárni a telepítés előtt. Ajánlott szakember segítségét igénybe venni a telepítés során.

Olvas