Fürdőkád tisztítása Szekszárdon gyorsan és hatékonyan!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Tisztítsa meg fürdőkádját könnyedén és hatékonyan szakember segítségével Szekszárd területén! Ne vesződjön a kávéfoltokkal és szappanmaradványokkal, bízza ránk a dolgot, és élvezze a tiszta és friss érzést minden fürdés alkalmával. Szakembereink precízen és alaposan eltávolítják a lerakódásokat és a szennyeződéseket a legmodernebb technológiákkal, így biztosíthatjuk a maximalista elégedettséget. Az árak intervalluma 10 000 és 20 000 forint között alakulnak, attól függően, hogy milyen méretű és milyen állapotú a kád. Ne habozzon, hívjon most, és élvezze a tiszta és higiénikus fürdést azonnal!

5 szakember, aki végzi a fürdőkád tisztítását most online

Miklós

Miklós

Ma is elvallalom.

János

János

A környeken vagyok.

János

János

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szekszárdon?

2400 - 4500 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a fürdőkád tisztítását Szekszárdon!

Rendeld meg az igényeid szerint és rövid idő alatt legyártjuk és beépítjük, árgaranciával. Kérj előzetes árajánlatot, amit a helyszíni felmérés alapján véglegesítünk, Kádparaván üvegből.

  • Fürdőkád tisztítása

    4100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt, gyors munkavégzés. Előzetesen tájékoztatott a várható költségekről.(nincsenek rejtett plusz kiadások) Már a honlapja alapján is Péter volt a tuti választás. Abszolút elégedett vagyok, mindenkinek szìvből ajánlom! És nem utolsó sorban kedves és intelligens! Nálam csillagos ötös!

Norbert
2 éve
Lajos F.
Lajos F. 3100 Salgótarján Online

Wc, lefolyó, kád, mosogató, csatorna stb, duguláselhárítás, vízvezeték szerelés....

  • Fürdőkád tisztítása

    6200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Rendkívül elégedett vagyok Farkas Péter úrral. Új gázfőzőlap bekötése volt a feladat. Előre egyeztetett időpontban, pontosan, felkészülten érkezett. Precíz volt, mindent előre elmagyarázott, gondosan végezte a munkáját. Tisztaságot hagyott, tisztességes ár-érték arányban dolgozott. Mindenkinek ajánlom.

dr.
2 éve

Díjmentes tanácsadás! Kazáncsere cirkó felújítás akár 24 órán belül, költséghatékonyan! Minden problémára megoldással szolgálunk, akár díjmentes kiszállás, teljes körű megoldás.

  • Fürdőkád tisztítása

    5500 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt ,precíz munka.

József
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg a fürdőkád tisztítás szakemberét most! Csak percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai, INGYEN és kötelezettségmentesen. Kattints ide és élvezd az egyszerűséget és a gyorsaságot!

Egy szakember, aki végzi a fürdőkád tisztítását, fürdőkád tisztítása közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen módszerekkel tarthatom tisztán a fürdőkád felületét?

A fürdőkád felületének tisztántartására javasoljuk a Savon de Marseille fürdőkád tisztítószert, amely hatékonyan eltávolítja a szappanmaradványokat és vízkövet. Az ára átlagosan 1500 forint körül van és könnyen beszerezhető online vagy a szépségszalonokban. Továbbá, javasoljuk heti rendszerességgel használni a fürdőkád tisztítására egy speciális ecsetet és törölközőt, amelyek szintén segítenek az alapos tisztításban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mi a teendő, ha a fürdőkád vízelvezetése túl lassú?

Ha a fürdőkád vízelvezetése túl lassú, akkor javasoljuk hogy használjon egy szifontisztító szert, mint például a Mr. Muscle. Ezt követően öblítse le meleg vízzel. Ha ez sem segít, akkor javasoljuk, hogy hívjon egy szakembert, aki megnézi a vízelvezető rendszer állapotát és szükség esetén kicseréli a szükséges alkatrészeket. Általában ezek az árak változóak lehetnek, de általában egy szifontisztító szert körülbelül 1000 forintért lehet megvásárolni, míg szakemberhívás és alkatrészcsere esetén a költségek eltérőek lehetnek attól függően, hogy hol él.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan távolíthatom el a penészt a fürdőkádból?

A penész eltávolításához javasoljuk a Domestos Penészeltávolító spray használatát. Rendkívül hatékony a penész és az összes szennyeződés elleni küzdelemben a fürdőkádban. Ára 1 490 forint. Fontos, hogy használat előtt alaposan szellőztesse ki a helyiséget és használjon gumikesztyűt.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen módszerekkel tarthatom tisztán a fürdőkád csaptelepjét?

A legjobb megoldás a fürdőkád csaptelepének tisztán tartására a heti rendszerességgel végzett tisztítás citromsavas oldattal. Ebben az esetben ajánlott a gránit mosogatókhoz használt Cif cream tisztítószer használata. Ez az átlagos ára 1500 Ft. Azonban emlékeztetni kell arra, hogy az olcsóbb szódabikarbóna használata is megfelelő lehet ebben az esetben.

Olvas