Kád kibontása Szekszárdon tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Ha Önnek is elege van már a régimódi, elavult fürdőszobájából, akkor ne habozzon tovább! Bízza ránk a kád kibontását, és élvezze az új, modern fürdőszobáját! Szakértőink garantáltan gyorsan és precízen dolgoznak, így Önnek nem kell aggódnia semmi miatt. Az árak a munka mennyiségétől és a kád típusától függnek, de biztosak lehetünk benne, hogy a legjobb áron fogjuk elvégezni a munkát. Ne habozzon, hívjon minket még ma, és legyen részese egy modern, stílusos és kényelmes fürdőszobának!

5 szakember most online

Tamás

Tamás

Ingyenes kiszallas.

Gábor

Gábor

erdekel.

Attila

Attila

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szekszárdon?

11800 - 22100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Szekszárdon!

Ne az Ön feje fájjon az építkezés során! Teljes körű és ellenőrizhető generálkivitelezés

  • Kád kibontása

    6000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Korrekt, gyorsan dolgozó szakember. Végig egyértelműek voltak a költségek. Minden kérdésemre készségesen, részletesen válaszolt.

László
2 éve

Bízza a fűtésszerelés ránk. Profi csapatunk vállal fűtés és vízszerelést Non stop. Cégünk...

  • Kád kibontása

    4800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Profi, tiszta munka. Csak ajánlani tudom.

Sándor
3 éve

Gázkazán csere hivatalos beüzemeléssel, víz-gáz szereléssel és teljes körű ügyintézéssel.

  • Kád kibontása

    3000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Új gáztűzhely bekötése miatt kerestünk szakembert, és megtaláltuk a legjobbat. A legprecízebb, mindenre kiterjedő szolgáltatást kaptunk (a bekötés után, üzembehelyezési és használati tanácsokkal együtt). Visszajelzett az időponttal kapcsolatban, kérés nélkül számlát adott, udvarias volt és a megbeszélt időre érkezett (ez utóbbiak apróságnak tűnnek, de a sok rossz tapasztalat között, amit az utóbbi időben végzett lakásfelújítás kapcsán tapasztaltunk, igazán pozitív élmény volt). Köszönjük a munkát!

Attila
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, kád kibontása közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mi a teendő, ha a felújított kádban rozsdásodás keletkezik?

A felújított kád rozsdásodása leggyakrabban az alapanyag minőségének hiányosságai miatt következik be. A probléma megoldása érdekében javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot a kád felújítását végző szakemberrel, aki felméri a kád állapotát és javaslatot tesz a javításra. A rozsdásodás eltávolítása és a kád újrafestése általában 20 000-30 000 forintba kerül. Azonban, ha a rozsdásodás súlyosabb, akkor lehet, hogy a kád cseréje lesz a legjobb megoldás, ami általában 50 000-100 000 forintba kerül.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan lehet megszüntetni a zajt a hidromasszázzsal ellátott kádban?

A zaj csökkentése érdekében javasoljuk, hogy használjon zajcsökkentő szivattyút, mint például a Whisperflo szivattyút, amelynek ára körülbelül 150 000 Ft. Továbbá, a hidromasszázs rendszerhez csatlakoztatott vízszivattyú zajcsökkentő burkolata is segíthet csökkenteni a zajt. Ha ezek a megoldások nem elegendőek, akkor érdemes lehet a hidromasszázs rendszer teljes átalakítása, amely magában foglalja a zajcsökkentő szivattyúk és burkolatok cseréjét is.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen anyagokat használnak a kád kibontása során?

A kád kibontása során általában fémvágó szerszámokat használnak, például sarokcsiszolókat és fűrészeket. Az anyagok fajtája és mennyisége azonban függ a kád típusától és az elvégzendő munka nehézségétől. Az árak szintén változóak, általában 20 000 és 50 000 forint közötti összegre lehet számítani.

Olvas

Gyakori kérdés

Mi a teendő, ha a felújított kádban szivárgás jelentkezik a hidromasszázs berendezés használatakor?

Amennyiben a felújított kádban szivárgás jelentkezik a hidromasszázs berendezés használatakor, javasolt azonnal megszüntetni a víz áramlását és felkeresni egy szakembert, aki ellenőrzi a kád rendszerét és kijavítja a problémát. A javítás költségei változóak lehetnek attól függően, hogy mi okozza a szivárgást és milyen típusú hidromasszázs berendezés van a kádban. Általában azonban a javítás ára 20 000 és 50 000 forint között mozog.

Olvas

Népszerű szolgáltatások Szekszárdon