Fürdőkád csere Szekszárd szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Cserélje le fürdőkádját könnyedén és gyorsan a mi szolgáltatásunkkal! Szakember keresése nélkül, akár már 30 000 forinttól. A mi szakembereink garantálják a minőségi munkát és a szakszerű telepítést. Az árak az 50 000 forinttól függnek, amelyek az Ön fürdőszobájának méretétől és az új kád típusától függenek. Ne várjon tovább, kérjen ajánlatot még ma!

5 szakember fürdőkád javító most online

László

László

Ma is elvallalom.

László

László

Ma is elvallalom.

Gábor

Gábor

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szekszárdon?

38200 - 71600 Ft/db

Átlagos árak 2023. május 17-től

A legjobb szakemberek fürdőkád javítók Szekszárdon!

Pár óra alatt lecseréljük a régi gázkészülékét és minden szükséges papírmunkát elintézünk! Az egész ország területén elérhetőek vagyunk a hét bármely napján. Hívjon minket most!

  • Fürdőkád csere

    5200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Felvették egyből a telefont vasárnap hajnalban, de nem volt elérhető győri szerelő.

Gergely
2 éve

Üveg zuhanyzó kabinok gyártása és beépítése, az egyedi elképzelései alapján. Árgaranciával. Tervezzen, válasszon formát, szerelvényt, mi egy előzetes felmérés alapján...

  • Fürdőkád csere

    5100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Két gázkonvektort cserélt le a lakásban. Pontosan érkezett, gyorsan és precízen dolgozott. Szívből ajánlom őt mindenkinek!

László
egy éve

Tartsa kézben kivitelezését építőipari projektvezető megbízásával! Garantált biztonság! Értékbecslés. Projektvezetés. Kivitelezés.

  • Fürdőkád csere

    4700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Egy zuhanyrendszer felszereléséhez vettem igénybe a szolgáltatást. Több szakembert is megkerestem, akik nem vállalták a munkát, míg végül szerencsére rátaláltam Farkas Péterre. Precíz, kiváló szakember, nagyon kedves, és abszolút elégedett voltam a munkájával. Legközelebb is őt keresem majd.

Sándor
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg most a fürdőkád javítást, és pillanatok alatt megkapod az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatait. Ne habozz, az ajánlatkérés INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints ide!

Egy szakember fürdőkád javító, fürdőkád csere közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen előnyei vannak a fürdőszoba modernizálásával járó fürdőkád csere a hatékonyság és funkcionalitás javítása érdekében?

A fürdőszoba modernizálásával járó fürdőkád csere azért nagyon előnyös lehet, mert javítja az eszközök hatékonyságát és funkcionalitását. Például, ha Ön a régi fürdőkádját kicseréli az Aquatica PureScape 308 fürdőkádra, amely rézötvözetből készült és a magas minőségű anyagnak köszönhetően önmagában is nagyon meleg, akkor nem csak költséghatékonyabbá válik a használata, de igazán kellemesebb élményben is részesülhet. Az árak változóak lehetnek a választott termék és a szállítási helytől függően.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen típusú fürdőkádak érhetők el a cseréhez?

A fürdőkádak széles választéka áll rendelkezésre a cseréhez, beleértve az akril, a kerámia, a megújuló anyagokat és a gyantát. Az árak változóak lehetnek az adott típustól és márkától függően, általában pedig 2000-3000 forinttól kezdődnek és akár 100 000 forintot is elérhetnek. Ajánljuk, hogy előzetesen tájékozódjon a kínálatról, hogy megtalálja a megfelelő fürdőkádat a cseréhez.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen tényezők befolyásolják a fürdőkád kiválasztását a praktikum és helykihasználás alapján?

A fürdőkád kiválasztását döntően befolyásolja a praktikum és a helykihasználás. A legelterjedtebb típusok közé tartozik a sarokkád, melynek ára általában 50 000-100 000 forint, illetve a lejtős kád, melynek ára 150 000-200 000 forint között mozog. A kád mérete és kialakítása is fontos szempont, valamint a kényelem biztosítása és az anyagminőség. A megfelelő kiválasztás érdekében javasoljuk konzultálni szakértővel és személyesen is kipróbálni a kiválasztott típust.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen tényezők befolyásolják a fürdőkád kiválasztását a méret és stílus alapján?

A fürdőkád kiválasztásánál a méret és stílus mellett fontos tényező lehet a termék minősége, az anyaga, valamint az ár-érték arány is. A VersoStone által gyártott modernebb, korszerűbb kádak magas színvonalúak, ugyanakkor a Curvorama kádak hagyományosabb, elegánsabb stílust képviselnek. Az árak viszont jelentősen eltérnek: míg a VersoStone kádak 450.000-550.000 Ft között mozognak, addig a Curvorama kádak ára inkább a 150.000-300.000 Ft közötti sávban alakul.

Olvas

Népszerű szolgáltatások Szekszárdon