Szifon csere Szekszárdon a te elképzeléseid szerint!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Szifon csere? Ne keresgélj tovább! Válassz 34 vízvezeték szerelőnk közül, 7900-14900 Ft/db áron, valós árajánlatok és vélemények alapján. Miért kockáztatnád a szivárgást, ha bérelhetsz a legjobb szakembereket Szekszárdon? A Qjob segít megtalálni a megfelelő szakembert, hogy ne kelljen többé aggódnod. Miután megosztottad a feladatot, a környéken elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, olvashatsz visszajelzéseket, és további információkat is kérhetsz, hogy biztosan a legjobbat válaszd. És ami a legjobb, mindezt DÍJMENTESEN! Ne habozz, cselekedj most, és bízd ránk a szifon cseréjét! Az árak 7900-14900 Ft/db között változhatnak, az árak függnek a szifon típusától és az elvégzendő munka bonyolultságától.

5 vízvezeték szerelő most online

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Tibor

Tibor

A környeken vagyok.

Gábor

Gábor

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szekszárdon?

8700 - 16400 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízvezeték szerelők Szekszárdon!

Pár óra alatt lecseréljük a régi gázkészülékét és minden szükséges papírmunkát elintézünk! Az egész ország területén elérhetőek vagyunk a hét bármely napján. Hívjon minket most!

  • Szifon csere

    5200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Felvették egyből a telefont vasárnap hajnalban, de nem volt elérhető győri szerelő.

Gergely
2 éve

Kondenzációs kazánok telepítésével foglalkozunk az egész ország területén. Minden szükséges papírmunkát mi intézünk, így Önnek semmilyen teendője...

  • Szifon csere

    4000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Pontosan érkezett, gyorsan és tisztán dolgozott. Csak ajánlani tudom.

Dénes
3 éve

Rendeljen Most Radiátort Akciósan akár Ingyen Szállítással! Spóroljon akár 20%-ot. Spóroljon akár 20%-ot és Rendeljen Most Radiátort Akciós Áron, akár Ingyen szállítással. Széles Választék. Óriási Akciók. Megbízható szakbolt. Azonnal Raktárról. Személyes Átvétel.

  • Szifon csere

    3200 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Vízszivárgás miatt kerestem meg, mivel a biztosító által kiküldött szakemberek nem javították meg a hibát, sőt teljes vízhálózat cserét javasoltak,nem megalapozottan. Farkas Péter emailban is adott tanácsot, majd mikor hozzá fordultam a hiba elhárítása miatt segítséget nyújtott. Az időpontokat tartotta, a hibát gyorsan, szakszerűen feltárta és elhárította, végig tájékoztatott, mindennel elszámolt, és a korábban adott árkalkulációt sem lépte túl, sőt .. Tisztán dolgozott. Legkorrektebb mesterember akivel találkoztam. Szívesen ajánlom. Köszönöm a munkáját.

Zoltán
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Vízvezetékkel bajban vagy? Ne habozz többé! Kérj szakértő segítséget pillanatok alatt, bármikor, és INGYEN! Rendelj most vízvezeték szerelő szolgáltatást a mi oldalunkon, és garantáltan megkapod az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatait. Ne hagyd, hogy a vízvezeték gondok általános problémává váljanak. Rendeld meg a szolgáltatást, és pár perc múlva már érkeznek is a legjobb árajánlatok!

Egy vízvezeték szerelő, szifon csere közben Szekszárdon