Minőségi mosdó beépítése Szekszárdon. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Legyen mostantól tiszta és kényelmes a fürdőszobád! Válaszd az új mosdó beépítését szolgáltatásunkat, és bízd profi szakemberre a munkát. A legmagasabb minőségű anyagokból készült mosdóinkat az otthonod stílusához illesztjük, hogy tökéletes harmóniát teremtsünk. Az árak 20 000 és 60 000 Ft között mozognak, amelyek a beépítendő mosdó típusától és a munka időtartamától függenek. Nálunk a precizitás, a gyorsaság és az elégedettség garantált! Hívj most, és varázsoljuk át a fürdőszobádat a mi segítségünkkel!

5 szakember most online

Gábor

Gábor

Ma is elvallalom.

Ernő

Ernő

A környeken vagyok.

György

György

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szekszárdon?

12000 - 22500 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Szekszárdon!

Kondenzációs kazánok telepítésével foglalkozunk az egész ország területén.

  • Mosdó beépítése

    2900 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Laikusként csak telefonos segítséget kértem. Mindenre kiterjedő, alapos és türelmes választ kaptam.Előtte futottam pár kört, de az ő válaszai voltak a legkorrektebbek. Leendő problémáimmal csak őt keresem. Köszönöm Farkas Úr!

Antal
3 éve

Tetszőleges színben és mérettel. Képnyomtatás üvegre, teljeskörű kivitelezéssel. 10 napon...

  • Mosdó beépítése

    6000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

rendkívül segítőkész, kedves úriember, még hétvégén is készséggel próbált telefonon keresztül segítséget nyújtani.

Gusztáv
2 éve

Rendeljen Most Radiátort Akciósan akár Ingyen Szállítással! Spóroljon akár 20%-ot. Spóroljon akár 20%-ot és Rendeljen Most Radiátort Akciós Áron, akár Ingyen szállítással. Széles Választék. Óriási Akciók. Megbízható szakbolt. Azonnal Raktárról. Személyes Átvétel.

  • Mosdó beépítése

    3200 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Vízszivárgás miatt kerestem meg, mivel a biztosító által kiküldött szakemberek nem javították meg a hibát, sőt teljes vízhálózat cserét javasoltak,nem megalapozottan. Farkas Péter emailban is adott tanácsot, majd mikor hozzá fordultam a hiba elhárítása miatt segítséget nyújtott. Az időpontokat tartotta, a hibát gyorsan, szakszerűen feltárta és elhárította, végig tájékoztatott, mindennel elszámolt, és a korábban adott árkalkulációt sem lépte túl, sőt .. Tisztán dolgozott. Legkorrektebb mesterember akivel találkoztam. Szívesen ajánlom. Köszönöm a munkáját.

Zoltán
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, mosdó beépítése közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hol található mosdó beépítésére szakosodott szakember?

A mosdó beépítésére szakosodott szakember a Báthory Fürdőszoba és Konyhabútor Kft.-nél található, ahol átlagosan 30 000 forintért vállalják a munkát. Ajánlom továbbá a Fürdőszoba Stúdiót is, ahol az árak átlagosan 25 000 forint körül mozognak.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik mosdó beépítése a legalkalmasabb idősebb emberek számára?

Az Roca Meridian beépíthető mosdó a legalkalmasabb idősebb emberek számára, mivel magasabb, kényelmes magasságban van, és könnyen hozzáférhető. Az ára körülbelül 50 000 forint.

Olvas

Népszerű kérdés

Hol lehet megnézni a mosdó beépítésének referenciáit?

A mosdó beépítésének referenciáit a helyi fürdőszobaszalonokban, építőanyag boltokban és szakemberek weboldalain lehet megtekinteni. Ajánlom, hogy keresse fel a helyi RAVAK, Grohe és Hansgrohe márkakereskedéseket, ahol széles kínálatot találhat és szakértő tanácsokat kaphat. Az árak változóak lehetnek attól függően, hogy milyen típusú mosdóra van szüksége és milyen minőséget szeretne. Általában az egyszerűbb mosdók 10 000-20 000 forint között, míg a prémium kategóriásak akár 100 000 forint felett is lehetnek.

Olvas

Gyakori kérdés

Mi a teendő, ha a beépített mosdóban szivárgás jelentkezik?

A beépített mosdó szivárgása esetén javasoljuk, hogy ellenőrizze a tömítéseket és a csöveket. Ha szükséges, cserélje ki a tömítéseket és a csöveket. A megfelelő tömítések megtalálhatók a helyi barkácsboltokban, áruk általában 500-1000 forint között van. Ha a probléma továbbra is fennáll, javasoljuk, hogy hívjon szakembert, aki szakszerűen megoldja a problémát.

Olvas