Kazáncsere engedélyeztetés Szekszárdon. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Szeretnél korrekt áron kazáncserét engedélyeztetni? Ne keresgélj tovább, a Qjob-on megtalálod a legjobb víz-gáz és központi fűtésszerelőket Szekszárdon! Válassz 32 szakember közül, akiknek az árai 3100-5900 Ft/órától indulnak! Miután megosztod velünk a feladatot, azonnal felkeresünk árajánlatokkal, hogy segíthessünk a döntésben! Nézd meg a szakemberek profilját, olvasd el a visszajelzéseket és kérj további információkat, mindez DÍJMENTESEN! Ne habozz, válaszd a Qjob-ot és bízd ránk a kazáncsere engedélyeztetés feladatát!

5 szakember, aki végzi a kazáncsere engedélyeztetés szolgáltatásokat most online

Sándor

Sándor

Sok tapasztalatom van

Gábor

Gábor

Ma is elvallalom.

József

József

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szekszárdon?

4200 - 8000 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a kazáncsere engedélyeztetés szolgáltatásokat Szekszárdon!

Gázkazán csere hivatalos beüzemeléssel, víz-gáz szereléssel és teljes körű ügyintézéssel.

  • Kazáncsere engedélyeztetés

    3000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Új gáztűzhely bekötése miatt kerestünk szakembert, és megtaláltuk a legjobbat. A legprecízebb, mindenre kiterjedő szolgáltatást kaptunk (a bekötés után, üzembehelyezési és használati tanácsokkal együtt). Visszajelzett az időponttal kapcsolatban, kérés nélkül számlát adott, udvarias volt és a megbeszélt időre érkezett (ez utóbbiak apróságnak tűnnek, de a sok rossz tapasztalat között, amit az utóbbi időben végzett lakásfelújítás kapcsán tapasztaltunk, igazán pozitív élmény volt). Köszönjük a munkát!

Attila
2 éve

Kondenzációs kazánok telepítésével foglalkozunk az egész ország területén. Minden szükséges papírmunkát mi intézünk, így Önnek semmilyen teendője...

  • Kazáncsere engedélyeztetés

    4000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Pontosan érkezett, gyorsan és tisztán dolgozott. Csak ajánlani tudom.

Dénes
3 éve

Profi duguláselhárítás Budapesten és vonzáskörzetében. Telefonáljon és azonnal indulunk! Duguláselhárítás: mosdó, wc, fürdőszoba, udvari csatornarendszer tisztítás. Non-Stop. 0-24. 100% elégedettség. Kedvező árak. Profi szakemberek. Kiszállás 1 órán belül.

  • Kazáncsere engedélyeztetés

    4400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Leegyeztettük az időpontot, nem jelent meg egy mosogatógép bekötésre csak miután egy óra késés után újra hívtam. Előre jeleztem hogy beépített mosogatógép, be is kell rögzíteni. Nem én voltam itthon mikor érkezett, a család notagjat átverte azzal,h ehhez a típushoz nem ért, nem rögzíti be, csak a két csövet radugta a hálózatra és a szennyvízre. A legszebb,hogy a rögzítéshez most majd le kell kötni. Természetesen a 15e forintot elkérte és sajnos meg is kapta.

László
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi víz-gáz és központi fűtésszerelőktől?

Rendeljen szakembert most azonnal! Részünk az engedélyeztetés szolgáltatások elvégzésében és percek alatt megérkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Minden INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints most!

Egy szakember, aki végzi a kazáncsere engedélyeztetés szolgáltatásokat, kazáncsere engedélyeztetés közben Szekszárdon