Minőségi fűtésszerelés Szekszárdon. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Mindenki tudja, hogy a fűtésszerelés nem egyszerű feladat. De ne aggódj, ne menj tovább! A Qjob-on megtalálod a legjobb szakembereket, akik valós árajánlatokkal és véleményekkel várnak rád! Szekszárdon bérelj fel a legjobb fűtésszerelőket 2800-5300 Ft/alkalom áron! Válaszd ki a legmegfelelőbb szakembert a 35 kiváló szakember közül, és hirdesd meg a feladatot még ma! Azonnali választ kapsz, és mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek visszajelzéseit és további információkat is kérhetsz tőlük. Minden egy helyen, díjmentesen a Qjob-on!

5 fűtésszerelő szakember most online

Sándor

Sándor

erdekel.

László

László

Sok tapasztalatom van

József

József

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szekszárdon?

3500 - 6600 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb fűtésszerelő szakemberek Szekszárdon!

Profi víz- és fűtésszerelő, duguláselhárító csapatunk a hét minden napján várja hívását!

  • Fűtésszerelés

    3300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon megvagyok elégedve a munkájával. Nagyon precíz, barátságos és alázatos egyaránt. Az előre megbeszélt időpontban érkezett és gördülékenyen megoldotta a felmerülő problémát. Nyíltan kommunikál, a munkadíját előre közölte, amely nem tartalmazott később semmi fajta rejtett plussz költséget.

Ferenc
3 éve

99% egyezés a Zuhanytálca Beépítése. Találatok a Visymo.commal – Ingyenes, privát, biztonságos. Zuhanytálca Beépítése keresése. Azonnali, személyre szabott találatok a...

  • Fűtésszerelés

    4400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Pontos, precíz munkát végző, korrekt szerelő. Nem hittem, hogy van még ilyen. Csak egy konvektor beüzemelését beszéltük meg előre, de idő közben kiderült, hogy egy másikat is át kell nézni és szó nélkül megcsinálta. Sok más szerelővel ellentétben ő tényleg kijön a megbeszéltek szerint, sőt előtte lévő nap felhívott, hogy még mindig megfelelő-e az időpont! Csak ajánlani tudom!

Péter
2 éve

Azon dolgozunk, hogy megkönnyítsük víziközmű szolgáltatók és víztisztító telepek munkáját. Szeretünk nyugodtan aludni, ezért mindig a legjobb minőségű megoldásra törekszünk.

  • Fűtésszerelés

    5600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Korrekt, kiváló szakember. A telefonos egyeztetés után e-mailen megerősítette a munkavégzés idejét, az árajánlatot. Pontosan érkezett, profin dolgozott, tisztaságot hagyott a szerelés után. Az előre megbeszélt áron dolgozott. Maximálisan elégedettek voltunk, a következő munkával is őt fogjuk megbízni. Csak ajánlani tudom.

Miklós
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi fűtésszerelőktől?

Kérj fűtésszerelő szakember szolgáltatást percek alatt! Ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai ingyen és kötelezettség nélkül! Kattints most!

Egy fűtésszerelő szakember, fűtésszerelés közben Szekszárdon