Turbós gázkazán bekötése Szekszárd területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Szeretnél egy korrekt turbós gázkazánt bekötni Szekszárdon, de nem tudod, kit keress? Ne menj tovább, a Qjob-on a legjobb gázszerelők állnak rendelkezésedre! Válogass 35 szakember közül és értékeld a legjobb árakat, melyek 40300-75600 Ft/db között mozognak. A Qjob-on egyszerűen megoszthatod velünk a feladatot, majd az elérhető szakembereink azonnal felkeresnek díjmentes árajánlatokkal! Összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz. Ne habozz, válaszd a Qjob-ot és találd meg a legjobb szakembereket Szekszárdon!

5 szakember, aki végzi a gázkazán bekötését most online

János

János

Ma is elvallalom.

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Attila

Attila

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szekszárdon?

28700 - 53900 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a gázkazán bekötését Szekszárdon!

Gyors és precíz kivitelezés ingyenes felméréssel, teljeskörű ügyintézéssel! A tényleges munka mindössze egy munkanapot igényel általában! 10 év garancia.

  • Turbós gázkazán bekötése

    4800 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Most már magam is tapasztaltam a pozitív beszámolók realitását; megbízható és rendes szakember, csak ajánlani tudom. :)

Tamás
3 éve

Nagyméretű sarokkabinok előfülkével, zuhanytálcával és króm profilokkal. Zuhanykabinok toló és nyíló ajtóval több típusban. Értesüljön az elsőként. Aktuális ajánlatokról. Hírlevél feliratkozás.

  • Turbós gázkazán bekötése

    4600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Gázkészülékek éves karbantartása és tisztítására kértem fel, még aznap válaszolt (mindezt e-mailben ami nekem egy hatalmas plusz). Pontosan érkezett, a munkát gyorsan és profin elvégezte. Ritka ilyen kedves, korrekt, hozzáértő szakembert találni.

Attila
3 éve

Ismerje meg fűtészerelési árainkat és még ma keresse kollégánkat. Vízóra kialakítás. engedélyezéssel. Modellek: Vízóra beépítés, engedélyezés, Csere.

  • Turbós gázkazán bekötése

    5100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Telefonos egyeztetés után 24 órán belül kaptam egy korrekt, több lehetséges verziót tartalmazó árajánlatot. A megbeszélt időpont ELŐTT (!) pár perccel itt volt, a munkáját gyorsan, profin elvégezte. Az elszámolás pontosan az árajánlata alapján történt, sőt az egyik tételnél az előzetesen megadott anyagárnál kicsit kevesebbet számolt, mert a fénykép alapján megbecsült anyagmennyiségnél kevesebbre volt szüksége. Valószínűleg nem ő a legolcsóbb, de egy udvarias szakember, aki pontosan azt és annyiért csinálta, ahogyan ígérte. Hívnám máskor is.

Ferenc
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi gázszerelőktől?

Rendelj most szakembert gázkazán bekötéséhez és percek alatt érkeznek az árajánlatok! Kattints és élvezd az INGYENES, kötelezettségmentes szolgáltatást!

Egy szakember, aki végzi a gázkazán bekötését, turbós gázkazán bekötése közben Szekszárdon