Teljes körű gázkészülék javítás Szekszárdon. Az Ön igényeire szabva!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Gyors és hatékony gázkészülék javításra van szükséged Szekszárdon? Ne keresgélj tovább, a legjobb szakemberek a Qjob-on vannak! Válogass 35 gázszerelő közül, árak 9800-18500 Ft/db között, valódi árajánlatok és vélemények alapján. Nem tudod, hogyan kezdj neki a keresésnek? Oszd meg velünk a feladatot és mi segítünk! A szakembereink azonnal felkeresnek árajánlatokkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Nem csak a szakemberek profilját és visszajelzéseit tudod megtekinteni, hanem további információkat is kérhetsz tőlük. És mindez DÍJMENTESEN! Bérelj fel tőlünk a legjobb szakembereket a gázkészülék javításra, és élvezd a probléma nélküli gázellátást otthonodban!

5 szakember, aki végez gázkészülék javítási szolgáltatásokat most online

Mihály

Mihály

Sok tapasztalatom van

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szekszárdon?

11000 - 20700 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végeznek gázkészülék javítási szolgáltatásokat Szekszárdon!

Pár óra alatt lecseréljük a régi gázkészülékét és minden szükséges papírmunkát elintézünk! Az egész ország területén elérhetőek vagyunk a hét bármely napján. Hívjon minket most!

  • Gázkészülék javítás

    5200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Felvették egyből a telefont vasárnap hajnalban, de nem volt elérhető győri szerelő.

Gergely
2 éve

Kazán csere Profi szakmunka garanciával, Fix áron. Kiszállás akár ma! Díjmentes árajánlat - 20+ év tapasztalat - Non-Stop GyorsSzolgálat Budepest és környéke. Átlátható költségterv. Hétfő-Vasárnap 0-24. Korrekt munka korrekt ár. Ingyenes felmérés.

  • Gázkészülék javítás

    3300 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Pontos, precíz, kiváló szakember, csak ajánlani tudom mindenkinek. Rendkívül elégedettek vagyunk Farkas Péter úr munkájával. Az előzőleg egyeztetett áron végezte a javítást. A jövőben ha szükség lesz rá biztosan őt hívjuk.

János
2 éve

Tartsa kézben kivitelezését építőipari projektvezető megbízásával! Garantált biztonság! Értékbecslés. Projektvezetés. Kivitelezés.

  • Gázkészülék javítás

    4700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Egy zuhanyrendszer felszereléséhez vettem igénybe a szolgáltatást. Több szakembert is megkerestem, akik nem vállalták a munkát, míg végül szerencsére rátaláltam Farkas Péterre. Precíz, kiváló szakember, nagyon kedves, és abszolút elégedett voltam a munkájával. Legközelebb is őt keresem majd.

Sándor
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi gázszerelőktől?

Rendelj most szakembert, hogy elvégezze a gázkészülék javítását! Percek alatt megkapod ajánlatainkat ellenőrzött, helyi szakembereinktől – INGYEN és kötelezettségmentesen. Kattints most!

Egy szakember, aki végez gázkészülék javítási szolgáltatásokat, gázkészülék javítás közben Szekszárdon