Fég gázkazán termosztát bekötése Szekszárdon a te elképzeléseid szerint!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Szeretnéd, hogy Fég gázkazánod termosztátja végre tökéletesen működjön? Ne keresgélj tovább, a Qjob-on garantáltan megtalálod a legjobb szakembereket! Válogass 35 gázszerelő közül, akik mind korrekt árakat kínálnak, 25800-48300 Ft/db között. Értékeld a legjobb specialistákat Szekszárdon és hirdesd meg a feladatot még ma! Miután megosztottad a feladatot, az elérhető szakembereink azonnal felkeresnek díjmentes árajánlataikkal. Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz. Ne habozz, használd ki a Qjob előnyeit és élvezd a profi szolgáltatásunkat!

5 szakember, aki elvégzi a gázkazán termosztát bekötését most online

Gábor

Gábor

erdekel.

László

László

Sok tapasztalatom van

Csaba

Csaba

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szekszárdon?

27800 - 52100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a gázkazán termosztát bekötését Szekszárdon!

Lajos F.
Lajos F. 3100 Salgótarján Online

Wc, lefolyó, kád, mosogató, csatorna stb, duguláselhárítás, vízvezeték szerelés....

  • Fég gázkazán termosztát bekötése

    6200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Rendkívül elégedett vagyok Farkas Péter úrral. Új gázfőzőlap bekötése volt a feladat. Előre egyeztetett időpontban, pontosan, felkészülten érkezett. Precíz volt, mindent előre elmagyarázott, gondosan végezte a munkáját. Tisztaságot hagyott, tisztességes ár-érték arányban dolgozott. Mindenkinek ajánlom.

dr.
2 éve

Mestervizsgánk műszaki-biztonsági felülvizsgálói és kéményszerelői végzettségünk van. Teljes ügyintézéssel és minden szükséges engedéllyel vállaljuk a...

  • Fég gázkazán termosztát bekötése

    3500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Elképesztően profi hozzáállás. Kombinált gáztűzhely bekötését kértem. Pontosan a megbeszéltek szerint érkezett és a munkát is tökéletesen elvégezte. A kommunkációja, a szaktudása profi szakember benyomását kelti, és az is. Bekötés után megmutatta készülék működését is. Bátran ajánlom mindenknek. Ha minden szakember ilyen lenne, akkor a panaszkönyvekre többé nem lenne szükség. Köszönöm még egyszer, hogy ilyen gyorsan és precízen segített.

László
2 éve

Üveg zuhanyzó kabinok gyártása és beépítése, az egyedi elképzelései alapján. Árgaranciával. Tervezzen, válasszon formát, szerelvényt, mi egy előzetes felmérés alapján...

  • Fég gázkazán termosztát bekötése

    5100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Két gázkonvektort cserélt le a lakásban. Pontosan érkezett, gyorsan és precízen dolgozott. Szívből ajánlom őt mindenkinek!

László
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi gázszerelőktől?

Kérj szakértőt most és tedd rendbe a gázkazánod! Rendelj most, és percek alatt megkapod az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatait INGYEN és kötelezettségmentesen! Ne hagyd, hogy az otthonod hideg maradjon, kattints most!

Egy szakember, aki elvégzi a gázkazán termosztát bekötését, fég gázkazán termosztát bekötése közben Szekszárdon