Radiátor beépítése Szekszárdon tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Szekszárdon radiátor beépítésre van szükséged? Ne menj tovább, a Qjob-on megtalálod a legjobb fűtésszerelőket! Válassz 35 szakember közül, árak 15600-29300 Ft/db között. Valós árajánlatok és vélemények alapján dönthetsz. Ráadásul, ha feladsz egy hirdetést, a szakemberek azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy segítsenek megoldani a feladatot! Nincs többé felesleges időtöltés a szakemberek keresgélésével. Itt mindent megtalálsz, amire szükséged van, hogy biztonságban érezd magad otthonodban. És ami a legjobb, mindez DÍJMENTESEN történik! Ne habozz, hirdesd meg a feladatot még ma és válogass a legjobb szakembereink közül!

5 szakember, aki elvégzi a radiátor beépítését most online

Mihály

Mihály

Sok tapasztalatom van

József

József

Ma is elvallalom.

Mihály

Mihály

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szekszárdon?

20800 - 39000 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a radiátor beépítését Szekszárdon!

Gázkazán csere hivatalos beüzemeléssel, víz-gáz szereléssel és teljes körű ügyintézéssel.

  • Radiátor beépítése

    3000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Új gáztűzhely bekötése miatt kerestünk szakembert, és megtaláltuk a legjobbat. A legprecízebb, mindenre kiterjedő szolgáltatást kaptunk (a bekötés után, üzembehelyezési és használati tanácsokkal együtt). Visszajelzett az időponttal kapcsolatban, kérés nélkül számlát adott, udvarias volt és a megbeszélt időre érkezett (ez utóbbiak apróságnak tűnnek, de a sok rossz tapasztalat között, amit az utóbbi időben végzett lakásfelújítás kapcsán tapasztaltunk, igazán pozitív élmény volt). Köszönjük a munkát!

Attila
3 éve

Üveg zuhanyzó kabinok gyártása és beépítése, az egyedi elképzelései alapján. Árgaranciával. Tervezzen, válasszon formát, szerelvényt, mi egy előzetes felmérés alapján...

  • Radiátor beépítése

    5100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Két gázkonvektort cserélt le a lakásban. Pontosan érkezett, gyorsan és precízen dolgozott. Szívből ajánlom őt mindenkinek!

László
2 éve

Ismerje meg fűtészerelési árainkat és még ma keresse kollégánkat. Vízóra kialakítás. engedélyezéssel. Modellek: Vízóra beépítés, engedélyezés, Csere.

  • Radiátor beépítése

    5100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Telefonos egyeztetés után 24 órán belül kaptam egy korrekt, több lehetséges verziót tartalmazó árajánlatot. A megbeszélt időpont ELŐTT (!) pár perccel itt volt, a munkáját gyorsan, profin elvégezte. Az elszámolás pontosan az árajánlata alapján történt, sőt az egyik tételnél az előzetesen megadott anyagárnál kicsit kevesebbet számolt, mert a fénykép alapján megbecsült anyagmennyiségnél kevesebbre volt szüksége. Valószínűleg nem ő a legolcsóbb, de egy udvarias szakember, aki pontosan azt és annyiért csinálta, ahogyan ígérte. Hívnám máskor is.

Ferenc
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi fűtésszerelőktől?

Rendeld meg most a radiátor beépítést és kapj azonnal ajánlatokat ellenőrzött, helyi szakemberektől! Ráadásul mindez INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints most!

Egy szakember, aki elvégzi a radiátor beépítését, radiátor beépítése közben Szekszárdon

Népszerű szolgáltatások Szekszárdon