Kémény építés Szekszárd területén!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 28 tetőfedő közül! Korrekt kémény építés árak: 51400-96300 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Szekszárdon környezetében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

4 tetőfedő most online

Barnabás

Barnabás

A környeken vagyok.

Gyula

Gyula

Ingyenes kiszallas.

István

István

erdekel.

Mennyibe kerül a kémény építés Szekszárdon?

51400 - 96300 Ft/alkalom

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Családi házak, Társasházak Tetőfedése Felújítása, Új Tetők Építése, Ácsmunkák, Bádogozás. Gyors és Díjmentes ajánlatkérés, nincs rejtett költség! Hívj minket Most, Hétvégén is. Minőségi Anyagok. Kedvezményes Árak. Hétvégén is. Ajánlott Szakik.

 • Kémény építés

  8200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Négyszerű kiszolgálás, gyors és megbízható közreműködés. Nagy tapasztalattal bíró segítség nyújtás. Csak ajánlani tudom!!

Vállalunk tetőépítést, tetőkészítést országos kiszállással, 10 év garanciával. Tetőszerkezet építése profi szakember csapattal. Hívjon minket még ma. Rövid határidő. Ingyenes állapotfelmérés. Garancia.

 • Kémény építés

  8300 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Segítőkészek de sajnos szakmailag nincsenek a csúcson.

Tetőfedés, javítás országosan, számlával, garanciával, megbízható csapattal.Várom hívását.

 • Kémény építés

  6500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Gyors szakszerű kiszolgálás, minden kapható a bádogos szerkezetek és eszközök, segédanyagok palettáján. Az árak teljesen elfogadhatók.

2 perc alatt kitölti az űrlapot, és hamarosan érkeznek az árajánlatok. Kényelmes, nem kell egyenként ajánlatot kérni, telefonálgatni, hosszú e-maileket írni. Kényelmes, egyszerű. Nem kell hosszan keresnie. Árajánlatok gyorsan. Időt takarít meg.

 • Kémény építés

  8100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Keresés alapján, ha a honlapjukra tévedsz, az árak full kamuk, ha megrendelést adsz le, 2 hétig nem reagálnak rá, ha felhívod őket, széttárják a karjukat és a hibát az informatikusukra kenik. Csodás cég!

Minőségi alapanyagok használata, tapasztalt szakemberek által. Kérjen ingyenes árajánlatot. Tetőfedés, tetőfelújítás, bádogos és ácsmunka. A munkánkra garanciát vállalunk. Garancia. Ingyenes felmérés. Szolgáltatások: Cserepeslemez tetőfedés, Cserép tetőfedés.

 • Kémény építés

  5800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Ajánlom ..

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő kémény építés közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok