Minőségi kémény építés téglából Szekszárdon. Tapasztalt szakemberekkel és garanciával!

Kéményépítőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kéményépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 26 kéményépítő közül! Korrekt kémény építés téglából árak: 38300-71900 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Először keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Szekszárdon közelében található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

4 kéményépítő most online

János

János

Ma is elvallalom.

Attila

Attila

A környeken vagyok.

Pál

Pál

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a kémény építés téglából Szekszárdon?

38300 - 71900 Ft/alkalom

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kéményépítők Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kéményépítőt!

Márkás alapanyagok felhasználásával kedvező árú kivitelezés és/vagy javítás. Válasszon...

 • Kémény építés téglából

  4800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Super Rýchla vykládka

A tetőfedés minősége nagyban befolyásolja a hőszigetelő képességet. Segítségért hívjon! Minőségi, alapos és hosszú távra szóló ács, tetőfedő és bádogos munka. Ingyenes felmérés.

 • Kémény építés téglából

  4900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Kicsit sok a papír, amit kaptam, de gondolom ez védi az eladót a h.....től.

Tetőfelújításra van szüksége? Válassza tapasztalt szakembereinket. Gyors és precíz javítás. Tetők teljeskörű felújítása, javítása, megrongálódott tetőszigetelések javítása. Rövid határidő. Ingyenes állapotfelmérés. Garancia.

 • Kémény építés téglából

  5400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Kedves a kiszolgálás. Egészen jók az árak.

Családi házak teljeskörű tetőfedése illetve tetőfelújítása a kívánt technológiákkal. Kérjen árajánlatot néhány kattintással. Most minden megrendelésre 20% kedvezményt adunk. 10 Év Garancia.

 • Kémény építés téglából

  7900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Segítőkész eladók és munkatársak.

Komplett tetők kivitelezése 2 nap alatt Pest megye egész területén kiváló referenciákkal. Szeglemezes tetők gyártása, állítása országosan. Kérje ingyenes árajánlatunkat.

 • Kémény építés téglából

  5700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

A ceg "szekhelyet" a Company Solutions ceg SZOLGALTATJA, tehat nem igazi szekhely. Felvideki, vagy Roman Magyar munkasok, avagy csak szandekosan nincs rendes szekhelyuk, hogy jobban tudjanak kiskapukat talalni."

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kéményépítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kéményépítő kémény építés téglából közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kémény építés téglából: milyen árak vannak Szekszárdon?

Szekszárdon a kémény építés téglából átlagára 40600 - 76100 Ft/alkalom. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok valódi értékeléseket?

Szekszárdon a kémény építés téglából szolgáltatáshoz már 25 véleményt kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok kéményépítőt Szekszárdon?

Ebben a pillanatban 19 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KÉMÉNY ÉPÍTÉS TÉGLÁBÓL szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy kéményépítő?

Egy kéményépítő ezzel a munkával bízható meg: kémény építés téglából vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy kéményépítő?

Egy megbízható kéményépítő részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához lehet szükséged a következőre: kéményépítő?

Ha profi kéményépítő segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A kémény építés téglából és a hasonló munkák megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas