Medence tervezés Szekszárdon a te elképzeléseid szerint!

Medenceépítőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj medenceépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb medenceépítőket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 29 medenceépítő közül, 5800-10800 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Szekszárdon bérelj fel a legjobb szakembereket a medence tervezés! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Szekszárdon környékén elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

4 medenceépítő most online

Zoltan

Zoltan

Ma is elvallalom.

Istvan

Istvan

A környeken vagyok.

Laszló

Laszló

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a medence tervezés Szekszárdon?

5800 - 10800 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb medenceépítők Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező medenceépítőt!

Építkeznél, felújítanál? Kérj ajánlatot még ma álmaid otthonának tervezésére!

 • Medence tervezés

  6300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Segítőkész és szakmailag felkészült csapat! Személygépkocsimba egy kőfelverődést követően fűthető szélvédőt tett be a márkaszerviz, azonban a kérdéses autómárka másik modelljébe gyárilag beépített fűtésvezérlést nem voltak hajlandók kiadni. Itt viszont egy nap alatt megoldották a problémát úgy, hogy korábban még nem építettek ki utólagos szélvédőfűtést.

A legalacsonyabb ár garanciája. Kiváló Árak! Garantáltan a legolcsóbb. Már 20 éve.

 • Medence tervezés

  8000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Gyors, pontos és reális ár. Nagyon ajánlott aki rendes szakembert kered!

Megálmodtad álomotthonodat? Segítek megvalósítani az első gondolattól az utolsó csavarig! Egyedi bútort álmodtál meg? Megvalósítom Neked a tervezéstől az...

 • Medence tervezés

  3100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Segítőkész kiszolgálás

Gázcső szerelése tervezéstől a kiépítésig, mi minden megcsinálunk. Hívjon most! Gázcső hálózat tervezése, kiépítése kompletten, átadással ügyintézéssel. Egyszerű, gyors rendelés.

 • Medence tervezés

  10000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Az autó rendszeresen nem indul, kopog a futómű, és depollution system faultyt írt ki, valamint lejárt a műszakija. 3 héttel későbbre kapta kaptam időpontot, de megvártam. Elvittem, 1 hét után telefonáltam 3x, nem vették fel a telefont. A második hét elején egyszer felvették, amikor megtudtam, hogy csak a műszaki van kész, mert a futóműves szabadságon van... 1 hét további várakozás és fel nem vett telefonok. Két hét után nem tudtam várni és elhozattam a kocsit. Két hét alatt a műszakit sikerült megcsinálni. A nem indulásra az volt a válasz, hogy nekik tökéletesen indult :( depollution system faulty szintén nincs megoldva :( futómű ugyanúgy kopog. Nem ajánlom a szerelőt.

Lakberendező és építészmérnök vagyok. Célom, hogy olyan komplex lakberendezési szolgáltatást nyújtsak megrendelőimnek, mely által jól funkcionáló, stílusos otthonok születnek, jó műszaki megoldásokkal.

 • Medence tervezés

  5300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Kiválló minőségű munkát végeznek. Minden igényt kielégítő szolgáltatás valósul meg . Kifejezetthez udvarias , emberi hozzáállás ,kiemelkedő szakmai tudás amivel egyenértékű munkát adnak át. Minőségi munkavégzés ,reális áron.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg medenceépítő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy medenceépítő medence tervezés közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok