Tervezés Szekszárd területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tervezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tervező szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb tervezőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 29 tervező közül, 1300-2400 Ft/fm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Szekszárdon bérelj fel a legjobb szakembereket a tervezés! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Szekszárdon környékén található szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

4 tervező most online

Gabor

Gabor

Sok tapasztalatom van

Istvan

Istvan

Ma is elvallalom.

Tamas

Tamas

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a tervezés Szekszárdon?

1300 - 2400 Ft/fm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb tervezők Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tervezőt!

Exkluzív dizájn, személyre szabott tervezés, innovatív megoldások. Kérj exkluzív árajánlatot!

 • Tervezés

  5000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Segítőkészek voltak.

Nem az ötlet tesz csodát, hanem az, amit ki tudunk hozni belőle! Lakberendzés: Ez az a szó, amiről a többségnek a lakberendezési újságok címlapfotói jutnak eszébe. És nem is járnak messze az igazságtól, hiszen a lakberendezőnek pontosan az a feladata, hogy az ügyfél kívánságait figyelembe véve kitalálja és megálmodja azt az enteriőrt, amitől igazán otthonos lesz az adott helyiség vagy akár a teljes lakás, ház is. Lakberendezőként számos olyan szolgáltatást kínálok, amelyek külön-külön és együtt is hasznosak lehetnek. Ha kérdése van a lakberendezési szolgáltatásokkal kapcsolatban, küldjön üzenetet! Szolgáltatásaim a fővároson kívül-, illetve külföldön élő ügyfelek számára is elérhetőek, hiszen az online térben nem jelent problémát a távolság. Minden fontos kérdést megbeszélhetünk, illetve a kivitelezés során is könnyedén konzultálhatunk. Teljes lakberendezés megszervezése és lebonyolítása Egy teljes felújításban általában egy jó dolog van: amikor véget érnek a munkálatok. Kivéve akkor, ha profi segítségét kéri. Örömmel megszabadítom a felújítás szinte örök érvényű, “nem úgy, nem akkor, nem annyiért” szabályától! Amennyiben lakberendezési tanácsadással együtt szeretné igénybe venni a szolgáltatást, a belsőépítészeti lehetőségek mellett a különféle burkolatok, festékek, szegélylécek és egyéb kiegészítők világában is segítek eligazodni. Sőt, ebben az esetben a szükséges anyagok beszerzéséről is gondoskodom, amelynek köszönhetően Ön rengeteg időt és energiát takaríthat meg! Generálkivitelező partnereim régóta megbízható társaim a munkában, így Ön biztosan elégedett lesz a végeredménnyel! 3D látványterv: Ha tudja, milyen falszínt, világítást és bútorokat szeretne egy adott helyiségbe, az már fél siker. Ám ha nem szeretne fölösleges kiadásokat, és kíváncsi rá, milyen lenne a végeredmény, mindenképp érdemes 3D látványtervet készítetni. Ha valami mégsem tetszik, a számítógépen csupán néhány kattintásba kerül a változtatás. Amennyiben a munkálatokat csak akkor kezdik el, amikor a számítógépen már a legapróbb részlet is a helyére került, garantáltan elégedett lesz. Ingatlanokkal foglalkozó cégek megkeresését is örömmel fogadom. A lakberendezés pontosan az a szolgáltatás, amellyel kapcsolatban rengeteg kérdés felmerülhet. A jó hír az, hogy tapasztalataim szerint többségüket azonnal meg tudom válaszolni. Ha pedig mégis szükség van arra, hogy utánanézzek bizonyos információknak, általában néhány nap elegendő ehhez. Amennyiben úgy érzi, gyors információra van szüksége, kérem, küldjön üzenetet vagy keressen a megadott telefonszámon! Az emailekre 24 órán belül válaszolok!

 • Tervezés

  4600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Világítási szaktanácsadás vagy akár kivitelezésre kész beltéri terv készítése

 • Tervezés

  3600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Műszaki vizsga, jóó fejek.

Vállalom régi és új építésű házak, lakások, apartmanok tervezését, átalakítását. Munkám az egyszerű tanácsadástól az egész lakásbelső kialakítására vonatkozó tervezésig terjedhet. Vállalom még egyedi bútorok tervezését is. Számomra fontos, hogy megismerjem ügyfelemet és álmai enteriörjét megalkossam. Keressen bizalommal.

 • Tervezés

  3100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon korrekt és hozzáértő, csak ajánlani tudom őt! Bontott alkatrész, szervíz vagy külföldről behozott autó esetén is megbízható.

Gázcső szerelése tervezéstől a kiépítésig, mi minden megcsinálunk. Hívjon most! Gázcső hálózat tervezése, kiépítése kompletten, átadással ügyintézéssel. Egyszerű, gyors rendelés.

 • Tervezés

  10000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Az autó rendszeresen nem indul, kopog a futómű, és depollution system faultyt írt ki, valamint lejárt a műszakija. 3 héttel későbbre kapta kaptam időpontot, de megvártam. Elvittem, 1 hét után telefonáltam 3x, nem vették fel a telefont. A második hét elején egyszer felvették, amikor megtudtam, hogy csak a műszaki van kész, mert a futóműves szabadságon van... 1 hét további várakozás és fel nem vett telefonok. Két hét után nem tudtam várni és elhozattam a kocsit. Két hét alatt a műszakit sikerült megcsinálni. A nem indulásra az volt a válasz, hogy nekik tökéletesen indult :( depollution system faulty szintén nincs megoldva :( futómű ugyanúgy kopog. Nem ajánlom a szerelőt.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg tervező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy tervező tervezés közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tervezés: mennyi a munkadíj Szekszárdon?

Szekszárdon a tervezés átlagos ára 1800 - 3300 Ft/fm. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek megbízható véleményeket?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek tervezőt Szekszárdon?

Ebben a pillanatban 22 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatunk tervezőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált tervezőt keresned amennyiben erre van szükséged: tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kértheted egy profi tervező segítségét?

Egy megbízható tervező a tervezés mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ide: tervezés?

A tervezés és mindegyik részfeladata ide sorolható. Egy tervezőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas