Radiátor csap javítása Szekszárd területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Radiátor csap javítása: Válassz 33 vízszerelő közül, 4800-9000 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Bérelj fel a legjobb szakembereket Szekszárdon a radiátor csap javításához! Keresel megbízható szakembert a radiátor csap javításához? Ne keresgélj tovább! A Qjob-on 33 tapasztalt vízszerelő közül választhatsz, akik valós árajánlatokat és véleményeket kínálnak. Az árak 4800-9000 Ft/db között mozognak, amelyek az adott feladattól függően változhatnak. Miután megosztod velünk a feladatot, az elérhető szakemberek azonnal felkeresnek árajánlataikkal. Összehasonlíthatod a profilokat, tanulmányozhatod a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz, mielőtt döntést hozol. Bérelj fel a legjobb szakembereket Szekszárdon a radiátor csap javításához! Mindezt DÍJMENTESEN!

5 szakember, aki végzi a radiátor csap javítását most online

Alajos

Alajos

Ma is elvallalom.

Szilveszter

Szilveszter

A környeken vagyok.

Máté

Máté

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szekszárdon?

4100 - 7700 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a radiátor csap javítását Szekszárdon!

Cirkó, kazán felújítás akár 24 órán belül, gyorsan, költséghatékonyan! Kérjen ajánlatot.

  • Radiátor csap javítása

    2900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Mindent meg tudtak valósítani, amit elképzeltünk a panel lakásba. Így szerencsére megszabadulhattunk a falon kívüli WC tartálytól! :) Gyors és profi munka, csak ajánlani tudom!

András
3 éve

Kondenzációs kazánok telepítésével foglalkozunk az egész ország területén. Minden szükséges papírmunkát mi intézünk, így Önnek semmilyen teendője...

  • Radiátor csap javítása

    4000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Pontosan érkezett, gyorsan és tisztán dolgozott. Csak ajánlani tudom.

Dénes
3 éve

Profi duguláselhárítás Budapesten és vonzáskörzetében. Telefonáljon és azonnal indulunk! Duguláselhárítás: mosdó, wc, fürdőszoba, udvari csatornarendszer tisztítás. Non-Stop. 0-24. 100% elégedettség. Kedvező árak. Profi szakemberek. Kiszállás 1 órán belül.

  • Radiátor csap javítása

    4400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Leegyeztettük az időpontot, nem jelent meg egy mosogatógép bekötésre csak miután egy óra késés után újra hívtam. Előre jeleztem hogy beépített mosogatógép, be is kell rögzíteni. Nem én voltam itthon mikor érkezett, a család notagjat átverte azzal,h ehhez a típushoz nem ért, nem rögzíti be, csak a két csövet radugta a hálózatra és a szennyvízre. A legszebb,hogy a rögzítéshez most majd le kell kötni. Természetesen a 15e forintot elkérte és sajnos meg is kapta.

László
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj most szakembert a radiátor csap javításához és kapj azonnal INGYEN árajánlatokat ellenőrzött, helyi szakemberektől! Ne várj, rendeld meg most!

Egy szakember, aki végzi a radiátor csap javítását, radiátor csap javítása közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Melyik radiátor csap típus ajánlott a padlófűtéshez?

A padlófűtéshez leginkább a Uponor Comfort Pipe talpas radiátorok csap típusa javasolt, áruk kb. 10 000-15 000 forint között mozog.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogy tudom beállítani a radiátor csapot a megfelelő hőmérsékletre?

A radiátor csapot a megfelelő hőmérsékletre a termostatikus radiátor szelep beállításával lehet elérni. Ez a szelep lehetővé teszi, hogy a radiátor automatikusan szabályozza a hőmérsékletet a szoba hőmérséklete alapján. Az árak ilyen szelepekre általában 6000 és 12000 forint között mozognak. A szelep beállítását javasoljuk szakemberre bízni.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogy tisztíthatom meg a radiátor csap szűrőjét?

A radiátorcsap szűrőjének tisztítása évente ajánlott. A legjobb módszer a szűrő eltávolítása, majd meleg víz és szappanos oldattal történő átmosása. Gyakori tisztítás esetén javasolt a szűrő cseréje. A cseréhez például javasoljuk a Heimeier Radiátor csap szűrőt, amelynek ára körülbelül 1000 forint.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok a közelben olyan szakembert, aki radiátor csapokkal foglalkozik?

A legjobb lehetőség, ha a közelben található épületgépészeti boltokba látogat el. Például, az Elmű Szaküzletben találhatók különféle radiátor csapok és szakemberek, akik segítenek kiválasztani a legmegfelelőbbet. Az árak általában változnak, de az átlagos radiátor csapok ára itt körülbelül 1000-3000 forint.

Olvas