Tapétázás vlies tapétával Szekszárdon gyorsan és hatékonyan!

Tapétázót könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tapétázó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb tapétázókat a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 34 tapétázó közül! Korrekt tapétázás vlies tapétával árak — 2600-4800 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Szekszárdon környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

5 tapétázó most online

Attila

Attila

A környeken vagyok.

Zoltan

Zoltan

Ingyenes kiszallas.

Laszló

Laszló

erdekel.

Mennyibe kerül a tapétázás vlies tapétával Szekszárdon?

2600 - 4800 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb tapétázók Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tapétázót!

Panel és csúszózsalus lakások teljeskörű és részleges felújítása rövid határidővel. Panel lakások teljeskörű felújítását vállaljuk kedvező áron, rövid határidővel. Kedvező ár. Szolgáltatásaink: Könnyűszerkezetes ház felújítása; Gipszkartonozás; Tisztasági festés. Lakásfelújítás

 • Tapétázás vlies tapétával

  4300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Unfer Zoltán és burkolócsapata megérdemli a jo osztályzatot - pontos és precíz munkavégzés, rövid határidök és elfogadható árszint jellemzi tevékenységüket. A munkavégzés részének tekintik a befejezés utáni környezetrendezést, ami szintén érdemeikröl ad bizonyosságot.

Teljes körű generál kivitelezés. Megbízható csapattal, a hosszantartó minőség és a költséghatékonyság jegyében. Feladatok amiket vállalok: Könnyűszerkezetes ház felújítása; Gázcsövek festés; Wc burkolás. 1-3 hét jellemző kezdés

 • Tapétázás vlies tapétával

  3500 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Zoli és Zsolt kiváló szakemberek! Pontos, gyors, precíz munkavégzés, tökéletes kivitelezés. Csak ajánlani tudom Őket!

Ingyenes helyszíni felmérés, minőségi kivitelezés, korrekt áron. Kérjen ajánlatot! Nagy tapasztalattal, harmadik generációs családi vállalkozásként állunk rendelkezésére! Megbízhatóság. Szakértelem. Minőség. Fő profilunk: Panel fürdőszoba csempézés; Gipszkarton vakolás; Palatető festés. Teljeskörű Generálkivitelezés

 • Tapétázás vlies tapétával

  2800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Már másodjára hívtuk a csapatot. Rendkívül korrekt,precíz munkát végeztek. Egyszerűen gyönyörű lett minden. Csak ajánlani tudom azoknak,akik most kezdenek felújításba.

Teljeskörű lakás-ház felújítás, átalakítás. Minőségi munka, határidőben történő befejezés. Az otthon felújítási támogatás keretein belül szintén végzünk kivitelezést és tanácsadást. Generálkivitelezés. Családi házak építése. Kulcsrakész családi házak. Társasházak építése. Főbb szolgáltatásaink: Tapétázás; Falfestés szivaccsal; Kerítés festés. Teljeskörű lakásfelújítás

 • Tapétázás vlies tapétával

  3200 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Gyönyörű, minőségi, profi burkolás. Nagyon elégedett voltam az eredménnyel. Kiváló szakemberek, pontosak, precízek. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.

Kül és beltéri festés, lakásfelújítás pontos határidővel. Családi házak, lakások, Irodaházak Ipari és Közületi létesítmények Felújítása- Festése. Garanciával. Gyors Kiérkezés. Szolgáltatások: Szobafestés, Mázolás, Tapétázás. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Panel fürdőszoba csempézés; Festés előtti falmosás; Mennyezet festés. Minőségi lakásfelújítás | Forduljon hozzánk bizalommal

 • Tapétázás vlies tapétával

  5100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

A megbeszélt időben jöttek pontosan minden nap, profi szakmunkát végeztek. Folyamatos segítséget kaptunk a megfelelő anyagválasztáshoz. Teljes mértékben elégedett vagyok a végeredménnyel.

Teljeskörű lakás-ház felújítás, átalakítás. Minőségi munka, határidőben történő befejezés. Lakás és családi ház teljeskörű külső és belső felújítás saját vagy meglévő tervek alapján. Családi házak építése. Társasházak építése. Generálkivitelezés. Kulcsrakész családi házak. Feladatok amiket vállalok: Panellakás átalakítás; Fűtés rézcső festés; Beton erkély felújítás. Burkolás OLCSÓN azonnal

 • Tapétázás vlies tapétával

  3400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Unfer Zoltán több helyiséget burkolt és csempézett a lakásomban. Munkájával nagyon meg vagyok elégedve. Már a szükséges anyagok beszerzésénél és házhoz szállításánál nagyon sokat segített. Magyarázatainál türelmes és érthető. Proaktívan és tisztán dolgozik. A burkolás-csempézés mellett a zuhanyzót is szépen kialakította, és megszervezte az ezzel kapcsolatos vízszerelési munkát is. Munkájában szakmai hozzáértése, a szakma iránti szeretete és szépérzéke vezérli.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg tapétázó szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy tapétázó tapétázás vlies tapétával közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tapétázás vlies tapétával: mennyibe kerül Szekszárdon?

Szekszárdon a tapétázás vlies tapétával átlagos ára 1900 - 3600 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tapétázók - mi alapján választhatunk Szekszárdon?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek tapétázót Szekszárdon?

Most 22 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TAPÉTÁZÁS VLIES TAPÉTÁVAL szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz hívhatok tapétázót?

Megéri egy Qjob-on regisztrált tapétázót hívnod akkor, ha erre van szükséged: tapétázás vlies tapétával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi tapétázó?

Egy megbízható tapétázó pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ide: tapétázás vlies tapétával?

A tapétázás vlies tapétával és mindegyik részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy tapétázót bátran megbízhatsz vele.

Olvas