Vízóra beépítése Szekszárdon tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Vízóra beszerelése sosem volt még ilyen egyszerű! Fedezd fel a Qjob szolgáltatásait és bérelj fel a legjobb szakembereket Szekszárdon! Válaszd ki az igényeidnek megfelelő szakembert 32 lehetőség közül, 10200-19100 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján választhatsz! Nincs más dolgod, mint megosztani velünk a feladatot és a szakemberek azonnal felkeresnek árajánlataikkal. Összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz, mindezt pedig DÍJMENTESEN! Ne habozz, bérelj fel a legjobbakat a Qjob-on és élvezd a vízóra beszerelésének egyszerűségét és kényelmét!

5 szakember, aki elvégzi a vízóra beépítését most online

József

József

Sok tapasztalatom van

István

István

Ma is elvallalom.

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szekszárdon?

12400 - 23300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a vízóra beépítését Szekszárdon!

Mestervizsgánk műszaki-biztonsági felülvizsgálói és kéményszerelői végzettségünk van. Teljes ügyintézéssel és minden szükséges engedéllyel vállaljuk a...

  • Vízóra beépítése

    3500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Elképesztően profi hozzáállás. Kombinált gáztűzhely bekötését kértem. Pontosan a megbeszéltek szerint érkezett és a munkát is tökéletesen elvégezte. A kommunkációja, a szaktudása profi szakember benyomását kelti, és az is. Bekötés után megmutatta készülék működését is. Bátran ajánlom mindenknek. Ha minden szakember ilyen lenne, akkor a panaszkönyvekre többé nem lenne szükség. Köszönöm még egyszer, hogy ilyen gyorsan és precízen segített.

László
2 éve

99% egyezés a Zuhanytálca Beépítése. Találatok a Visymo.commal – Ingyenes, privát, biztonságos. Zuhanytálca Beépítése keresése. Azonnali, személyre szabott találatok a...

  • Vízóra beépítése

    4400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Pontos, precíz munkát végző, korrekt szerelő. Nem hittem, hogy van még ilyen. Csak egy konvektor beüzemelését beszéltük meg előre, de idő közben kiderült, hogy egy másikat is át kell nézni és szó nélkül megcsinálta. Sok más szerelővel ellentétben ő tényleg kijön a megbeszéltek szerint, sőt előtte lévő nap felhívott, hogy még mindig megfelelő-e az időpont! Csak ajánlani tudom!

Péter
2 éve

Böngéssz irodapiaci szolgáltatóink között 15 kategóriában és találd meg, akit keresel! Itt a...

  • Vízóra beépítése

    6200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Végre egy megbízható és hozzáértő szerelő! Mindenkinek ajánlom!

Tamás
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízóra beszerelőktől?

Rendelj most magas színvonalú vízóra beépítő szakembert! Ingyenes, kötelezettségmentes szolgáltatásunkkal percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Ne habozz, kattints már most!

Egy szakember, aki elvégzi a vízóra beépítését, vízóra beépítése közben Szekszárdon