Vízóra leszerelése Szekszárdon a te elképzeléseid szerint!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Vízóra leszereléséhez keresel megbízható szakembert? A Qjob-on garantáltan megtalálod! Válogass 35 profi közül, akik valós árajánlatokkal és véleményekkel várnak rád! Szekszárdon 5500-10400 Ft/db áron bérelhetsz fel szakembert, akik gyorsan és hatékonyan elvégezik a munkát. Ne is keresgélj tovább, oszd meg velünk a feladatot és mi megkeressük a legjobb ajánlatokat az elérhető szakemberek közül! Összehasonlíthatod a profilokat, visszajelzéseket olvashatsz és további információkat kérhetsz, mielőtt döntesz. Mindezt DÍJMENTESEN! Ne habozz, válaszd a Qjob-ot és bízd rá a vízóra leszerelését! Az árak 5500-10400 Ft/db között változnak, attól függően, hogy milyen típusú és milyen állapotban van a vízóra.

5 vízvezeték-szerelő most online

László

László

Ma is elvallalom.

Lóránd

Lóránd

Ma is elvallalom.

János

János

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szekszárdon?

7400 - 13800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízvezeték-szerelők Szekszárdon!

Gázkazán csere hivatalos beüzemeléssel, víz-gáz szereléssel és teljes körű ügyintézéssel.

  • Vízóra leszerelése

    3000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Új gáztűzhely bekötése miatt kerestünk szakembert, és megtaláltuk a legjobbat. A legprecízebb, mindenre kiterjedő szolgáltatást kaptunk (a bekötés után, üzembehelyezési és használati tanácsokkal együtt). Visszajelzett az időponttal kapcsolatban, kérés nélkül számlát adott, udvarias volt és a megbeszélt időre érkezett (ez utóbbiak apróságnak tűnnek, de a sok rossz tapasztalat között, amit az utóbbi időben végzett lakásfelújítás kapcsán tapasztaltunk, igazán pozitív élmény volt). Köszönjük a munkát!

Attila
2 éve

Kazán csere Profi szakmunka garanciával, Fix áron. Kiszállás akár ma! Díjmentes árajánlat - 20+ év tapasztalat - Non-Stop GyorsSzolgálat Budepest és környéke. Átlátható költségterv. Hétfő-Vasárnap 0-24. Korrekt munka korrekt ár. Ingyenes felmérés.

  • Vízóra leszerelése

    3300 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Pontos, precíz, kiváló szakember, csak ajánlani tudom mindenkinek. Rendkívül elégedettek vagyunk Farkas Péter úr munkájával. Az előzőleg egyeztetett áron végezte a javítást. A jövőben ha szükség lesz rá biztosan őt hívjuk.

János
2 éve

Azon dolgozunk, hogy megkönnyítsük víziközmű szolgáltatók és víztisztító telepek munkáját. Szeretünk nyugodtan aludni, ezért mindig a legjobb minőségű megoldásra törekszünk.

  • Vízóra leszerelése

    5600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Korrekt, kiváló szakember. A telefonos egyeztetés után e-mailen megerősítette a munkavégzés idejét, az árajánlatot. Pontosan érkezett, profin dolgozott, tisztaságot hagyott a szerelés után. Az előre megbeszélt áron dolgozott. Maximálisan elégedettek voltunk, a következő munkával is őt fogjuk megbízni. Csak ajánlani tudom.

Miklós
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízóra beszerelőktől?

Rendeljen most vízvezeték-szerelő szolgáltatást és kapjon pillanatok alatt árajánlatokat az ellenőrzött, helyi szakemberektől! Az egész INGYEN és kötelezettségmentesen történik! Kattintson most!

Egy vízvezeték-szerelő, vízóra leszerelése közben Szekszárdon