Víztisztító szűrőcsere Szekszárdon gyorsan és hatékonyan!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Víztisztító szűrőcsere? Válassz a legjobb szakembereink közül Szekszárdon és környékén! 36 szakember közül választhatsz, árak 8400-15800 Ft/db között. Valós árajánlatok és vélemények alapján választhatsz. A Qjob-on könnyedén megtalálod a megfelelő szakembert, aki rögtön felkeres és árajánlatot ad. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját és visszajelzéseit, további információkat is kérhetsz. Ne habozz, vegyél igénybe szolgáltatásunkat és élvezd a tiszta ivóvizet! Az ár függ a szolgáltatás típusától és a feladat nehézségétől.

5 szakember vagy szerviztechnikus most online

László

László

Ingyenes kiszallas.

Ferenc

Ferenc

erdekel.

Balázs

Balázs

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szekszárdon?

9000 - 17000 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek vagy szerviztechnikusok Szekszárdon!

Amennyiben a cégünk által javasolt kazán kerül felszerelésre 9 hónap garanciát vállalunk. Akciós kazáncsere. Ne döntsön nélkülünk, a legkedvezőbb árat tőlünk...

  • Víztisztító szűrőcsere

    3800 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Szerettem volna, de közölte nem dolgozik ahol lakom, köszönés nélkül lerakta a telefont! Köszi , Kedves Uram!

György
2 éve

A panellakás is lehet igényes, szép és egyedi. Bízza ránk a tervezéstől a kivitelezésig. Legyen egyedi, igényes és szép fürdőszobája. Ön megálmondja, mi megépítjük!

  • Víztisztító szűrőcsere

    4700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Megbizható, pontos, precíz nagyon ritka szakember mostanában. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Gábor
3 éve

Mestervizsgánk műszaki-biztonsági felülvizsgálói és kéményszerelői végzettségünk van. Teljes ügyintézéssel és minden szükséges engedéllyel vállaljuk a...

  • Víztisztító szűrőcsere

    3500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Elképesztően profi hozzáállás. Kombinált gáztűzhely bekötését kértem. Pontosan a megbeszéltek szerint érkezett és a munkát is tökéletesen elvégezte. A kommunkációja, a szaktudása profi szakember benyomását kelti, és az is. Bekötés után megmutatta készülék működését is. Bátran ajánlom mindenknek. Ha minden szakember ilyen lenne, akkor a panaszkönyvekre többé nem lenne szükség. Köszönöm még egyszer, hogy ilyen gyorsan és precízen segített.

László
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget bármilyen problémára! Rendeld meg most a szerviztechnikus szolgáltatásunkat és egy pillanat alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Ne habozz, próbáld ki INGYEN és kötelezettségmentesen!

Egy szakember vagy szerviztechnikus, víztisztító szűrőcsere közben Szekszárdon