Vízszűrő beépítése Szekszárdon. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Vízszűrő beépítése? Válassz a 35 vízszerelő közül, 12 600-23 600 Ft/db áron! Valós árajánlatok és vélemények alapján. Bérelj fel a legjobb szakembereket a vízszűrő beépítéséhez Szekszárdon! Ne aggódj, ha nem tudod, hogyan találj megfelelő szakembert a Qjob-on! Oszd meg velünk a feladatot, és a Szekszárd környéki szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy segítsenek! Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, olvashatod a visszajelzéseket, és további információkat is kérhetsz, mielőtt döntesz. Minden szolgáltatásunk DÍJMENTES! A vízszűrő beépítésének ára 12 600-23 600 Ft/db, amely az igények és a vízszűrő típusa alapján változhat. Az árak minden esetben reálisak és versenyképesek a piacon.

5 szakember a vízszűrő beépítéséhez most online

András

András

Sok tapasztalatom van

Zsolt

Zsolt

Ma is elvallalom.

Péter

Péter

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szekszárdon?

14000 - 26300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek a vízszűrő beépítéséhez Szekszárdon!

Gyors és precíz kivitelezés ingyenes felméréssel, teljeskörű ügyintézéssel! A tényleges munka mindössze egy munkanapot igényel általában! 10 év garancia.

  • Vízszűrő beépítése

    4800 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Most már magam is tapasztaltam a pozitív beszámolók realitását; megbízható és rendes szakember, csak ajánlani tudom. :)

Tamás
3 éve

Üveg zuhanyzó kabinok gyártása és beépítése, az egyedi elképzelései alapján. Árgaranciával. Tervezzen, válasszon formát, szerelvényt, mi egy előzetes felmérés alapján...

  • Vízszűrő beépítése

    5100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Két gázkonvektort cserélt le a lakásban. Pontosan érkezett, gyorsan és precízen dolgozott. Szívből ajánlom őt mindenkinek!

László
2 éve

Profi duguláselhárítás Budapesten és vonzáskörzetében. Telefonáljon és azonnal indulunk! Duguláselhárítás: mosdó, wc, fürdőszoba, udvari csatornarendszer tisztítás. Non-Stop. 0-24. 100% elégedettség. Kedvező árak. Profi szakemberek. Kiszállás 1 órán belül.

  • Vízszűrő beépítése

    4400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Leegyeztettük az időpontot, nem jelent meg egy mosogatógép bekötésre csak miután egy óra késés után újra hívtam. Előre jeleztem hogy beépített mosogatógép, be is kell rögzíteni. Nem én voltam itthon mikor érkezett, a család notagjat átverte azzal,h ehhez a típushoz nem ért, nem rögzíti be, csak a két csövet radugta a hálózatra és a szennyvízre. A legszebb,hogy a rögzítéshez most majd le kell kötni. Természetesen a 15e forintot elkérte és sajnos meg is kapta.

László
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Térj jobb vízminőséghez ma! Rendeld meg a vízszűrő beépítését és élvezd azonnali eredményeit. Kattints most, hogy kérj ajánlatokat ellenőrzött, helyi szakembereinktől! INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy szakember a vízszűrő beépítéséhez, vízszűrő beépítése közben Szekszárdon