Wc tető felszerelése Szekszárdon. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

WC tető felszerelésére van szükséged? Válaszd a Qjob-ot és bérelj fel a legjobb szakembereket Szekszárdon! Válogass 36 vízszerelő közül, akik valós árajánlatokkal és véleményekkel várnak rád. Az árak 2200-4200 Ft/db között mozognak, attól függően, hogy milyen típusú tetőfelszerelést szeretnél. Miután megosztod a feladatot velünk, azonnal felkeresünk a legjobb ajánlatokkal, hogy a lehető leghamarabb megoldjuk a problémát. A szakemberek profilját és visszajelzéseit is megtekintheted, hogy biztosan a legmegfelelőbb döntést hozd. És ami a legjobb: mindez DÍJMENTESEN! Ne habozz, válassz minket és bízd ránk a wc tető felszerelését!

5 szakember, aki a wc tető felszerelését végzi most online

József

József

Ingyenes kiszallas.

János

János

erdekel.

Márton

Márton

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szekszárdon?

1800 - 3300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik a wc tető felszerelését végzik Szekszárdon!

Pár óra alatt lecseréljük a régi gázkészülékét és minden szükséges papírmunkát elintézünk! Az egész ország területén elérhetőek vagyunk a hét bármely napján. Hívjon minket most!

  • Wc tető felszerelése

    5200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Felvették egyből a telefont vasárnap hajnalban, de nem volt elérhető győri szerelő.

Gergely
2 éve

Kazán csere Profi szakmunka garanciával, Fix áron. Kiszállás akár ma! Díjmentes árajánlat - 20+ év tapasztalat - Non-Stop GyorsSzolgálat Budepest és környéke. Átlátható költségterv. Hétfő-Vasárnap 0-24. Korrekt munka korrekt ár. Ingyenes felmérés.

  • Wc tető felszerelése

    3300 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Pontos, precíz, kiváló szakember, csak ajánlani tudom mindenkinek. Rendkívül elégedettek vagyunk Farkas Péter úr munkájával. Az előzőleg egyeztetett áron végezte a javítást. A jövőben ha szükség lesz rá biztosan őt hívjuk.

János
2 éve

Profi duguláselhárítás Budapesten és vonzáskörzetében. Telefonáljon és azonnal indulunk! Duguláselhárítás: mosdó, wc, fürdőszoba, udvari csatornarendszer tisztítás. Non-Stop. 0-24. 100% elégedettség. Kedvező árak. Profi szakemberek. Kiszállás 1 órán belül.

  • Wc tető felszerelése

    4400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Leegyeztettük az időpontot, nem jelent meg egy mosogatógép bekötésre csak miután egy óra késés után újra hívtam. Előre jeleztem hogy beépített mosogatógép, be is kell rögzíteni. Nem én voltam itthon mikor érkezett, a család notagjat átverte azzal,h ehhez a típushoz nem ért, nem rögzíti be, csak a két csövet radugta a hálózatra és a szennyvízre. A legszebb,hogy a rögzítéshez most majd le kell kötni. Természetesen a 15e forintot elkérte és sajnos meg is kapta.

László
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Kérj egy WC tető felszerelést végző profi szakember ajánlatot, és pár perc alatt garantáltan érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Az egész INGYEN és kötelezettségmentesen történik! Kattints most!

Egy szakember, aki a wc tető felszerelését végzi, wc tető felszerelése közben Szekszárdon

Népszerű szolgáltatások Szekszárdon