Wc ülőke felszerelése Szekszárdon tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

WC ülőke felszereléséhez keresel megbízható szakembert Szekszárdon? Ne keresgélj tovább! A Qjob 36 vízvezeték szerelőjének közül segít kiválasztani a legmegfelelőbbet, 4000-7500 Ft/db áron. Valós árajánlatok és elégedett ügyfelek véleményei alapján választhatsz! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek tapasztalatát, értékeléseit és további információkat is kérhetsz. És ami a legjobb: mindez DÍJMENTESEN! Oszd meg velünk a feladatot, és a legjobb szakemberek azonnal felkeresnek árajánlatukkal. Az árak a feladat bonyolultságától függnek, de biztos lehetsz benne, hogy a legjobb áron kapod meg a szolgáltatást. Hajrá, próbáld ki most!

5 wc ülőke felszerelőnek most online

János

János

Ma is elvallalom.

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

László

László

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szekszárdon?

4200 - 7800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb wc ülőke felszerelők Szekszárdon!

Gyors és precíz kivitelezés ingyenes felméréssel, teljeskörű ügyintézéssel! A tényleges munka mindössze egy munkanapot igényel általában! 10 év garancia.

  • Wc ülőke felszerelése

    4800 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Most már magam is tapasztaltam a pozitív beszámolók realitását; megbízható és rendes szakember, csak ajánlani tudom. :)

Tamás
3 éve

Top termékek ár-összehasonlítása. Minőségi termékek a legjobb árakon. Spórolj velünk! Lemez zuhanytálca kedvező áron. Nálunk okosan spórolhatsz!

  • Wc ülőke felszerelése

    5800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Az új fürdőszobai radiátor egyáltalán nem fűtött, és nagyon készségesen, telefonon segített "üzembe helyezni". Köszönöm :)

Balázs
2 éve

Rendeljen Most Radiátort Akciósan akár Ingyen Szállítással! Spóroljon akár 20%-ot. Spóroljon akár 20%-ot és Rendeljen Most Radiátort Akciós Áron, akár Ingyen szállítással. Széles Választék. Óriási Akciók. Megbízható szakbolt. Azonnal Raktárról. Személyes Átvétel.

  • Wc ülőke felszerelése

    3200 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Vízszivárgás miatt kerestem meg, mivel a biztosító által kiküldött szakemberek nem javították meg a hibát, sőt teljes vízhálózat cserét javasoltak,nem megalapozottan. Farkas Péter emailban is adott tanácsot, majd mikor hozzá fordultam a hiba elhárítása miatt segítséget nyújtott. Az időpontokat tartotta, a hibát gyorsan, szakszerűen feltárta és elhárította, végig tájékoztatott, mindennel elszámolt, és a korábban adott árkalkulációt sem lépte túl, sőt .. Tisztán dolgozott. Legkorrektebb mesterember akivel találkoztam. Szívesen ajánlom. Köszönöm a munkáját.

Zoltán
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendelj wc ülőke felszerelőnek szolgáltatást még ma és kapd meg az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatait PERCEK ALATT! INDÍTSD MOST, INGYEN és KÖTELEZETTSÉGMENTESEN!

Egy wc ülőke felszerelőnek, wc ülőke felszerelése közben Szekszárdon

Népszerű szolgáltatások Szekszárdon