Erősítő végfok javítás: erre van szükséged Szekszárdon és környékén?

Erősítő Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj erősítő szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 6 erősítő szerelő közül! Korrekt erősítő végfok javítás árak: 4200-7800 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Szekszárdon környékén dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

1 erősítő szerelő most online

László

László

Еrdekel.

András

András

Sok tapasztalatom van

Adalbert

Adalbert

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az erősítő végfok javítás Szekszárdon?

4200 - 7800 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb erősítő szerelők Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező erősítő szerelőt!

Hangfalak. Hangfal - Vezeték nélkül működő hangrendszer - Aktív sugárzó és Mélynyomó. Helyszíni javítás / kiszállásBudapesten ingyenes kiszállás, környező településeken minimális, előre megbeszélt díjat számolunk fel. Budapesttől távolabbra is elmegyünk. Munkatársunk rövid határidővel, akár aznap is házhoz megy javítani, bevizsgálni készülékét. Javítás esetén ingyenes kiszállási díj!

  • Erősítő végfok javítás

    6000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Nagyszerű technikus, mindent azonnal elvégeztek, nagyon megfizethető, minden ob'yasnil, kommentált, nagyon-nagyon ajánlott👌

Márkától függetlenül vállaljuk LCD tv, LED tv, valamint monitorok javítását.Az LCD készülékek javítása eszköz és alkatrész igényes, ezért legtöbbször szervizünkben végezzük a javítás. Ha meg tudja oldani, akkor kérjük, hozza be szervizünkbe a nyitvatartási időben. Ezeken kívül adás beállítást és üzembe helyezést is vállalunk! A javításokat garanciával végezzük!

  • Erősítő végfok javítás

    4300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Köszönöm, mindig ehhez a fickóhoz fogok fordulni, ha szükséges!

Nagy gyakorlattal végezzük a video és DVD készülékek javítását is. Várjuk szervizünkben a meghibásodott Video, DVD felvevő és lejátszókat, DVD-VIDEO kombinált készülékeket, DVD-HDD felvevőket, valamint a hordozható DVD készülékeket is.

  • Erősítő végfok javítás

    4700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Ez a technikus nagyon gyorsan jött, mindent rendbe hozott. A TV működik :) Köszönöm szépen a gyorsaságot és a minőségi munkát!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj erősítő szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy erősítő szerelő erősítő végfok javítás közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Erősítő végfok javítás: mennyi a munkadíj Szekszárdon?

Szekszárdon az erősítő végfok javítás átlagára 3900 - 7400 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Erősítő Szerelők - mi alapján válasszunk Szekszárdon?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok erősítő szerelőt Szekszárdon?

Most 6 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ERŐSÍTŐ VÉGFOK JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy erősítő szerelő?

Egy erősítő szerelő a következő munkával bízható meg bátran: erősítő végfok javítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Népszerű kérdés

Mikben kérheted egy erősítő szerelő segítségét?

Egy profi erősítő szerelő az erősítő végfok javítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ehhez: erősítő végfok javítás?

Az Erősítő végfok javítás és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide tartozhat. Egy erősítő szerelőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas