Erősítő javítás: erre van szükséged Szekszárdon és környékén?

Erősítő Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj erősítő szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 9 erősítő szerelő közül! Korrekt erősítő javítás árak: 5600-10500 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Szekszárdon környezetében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

1 erősítő szerelő most online

Zoltán

Zoltán

Еrdekel.

Balázs

Balázs

Sok tapasztalatom van

Gergely

Gergely

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az erősítő javítás Szekszárdon?

5600 - 10500 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb erősítő szerelők Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező erősítő szerelőt!

Videoton hangfalak közül kizárólag az Altus sorozat, Sonata és Preludium típusokat tudjuk fogadni javításra, tuningra. Ezért a retro Videoton hangfalakat és a DC 2050, 2550, 3050 hangfalakat további döntésig nem javítunk. Orion hangsugárzókat kizárólag tuningra fogadunk. PA hangsugárzókat, hangszórókat sem tudunk további döntésig javítani. Megértésüket köszönjük.

  • Erősítő javítás

    7000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Szuper mester! Udvarias, profi. Egy óra alatt megjavítottam egy halott kamerát.

Lemezjátszó javítás. Lemezjátszó tulajdonosok! A lemezjátszók is törődést igényelnek. Megnyúlik az ékszíj. Elkopik a tű. Nem lehet a fordulatot beállítani. Sok-sok hiba, amit meg tudunk javítani! Jó alkatrész ellátásra, kedvező javítási költségekre és gyors szakszerű munkára számíthat, ha behozza hozzánk a meghibásodott lemezjátszóját. Várjuk nyitvatartási időben! Bővebb információ a szolgáltatásaink és az elérhetőség menü alatt.

  • Erősítő javítás

    4000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Ez a technikus nagyon jó szakember, aki érti a dolgát. Még aznap bejött, mindent gyorsan és jól csinált. Ajánlom!

Felvevő készülékek javítása. Bármilyen típusú asztali vagy hordozható: DVD - HD - Blueray lejátszó/felvevőt kamerát javítunk. Az általunk javított híradástechnikai készülékekre hat hónap garanciát vállalunk.

  • Erősítő javítás

    5800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

ez a technikus gyorsan és hatékonyan megjavította a tv-t! Köszönöm szépen a munkát. Mindenkinek ajánlom ezt a technikust!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj erősítő szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy erősítő szerelő erősítő javítás közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Erősítő javítás: mennyi a munkadíj Szekszárdon?

Szekszárdon az erősítő javítás átlagos díja 5000 - 9300 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Erősítő Szerelők - hogyan válasszunk Szekszárdon?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek erősítő szerelőt Szekszárdon?

Ebben a pillanatban 7 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ERŐSÍTŐ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy erősítő szerelő?

Egy erősítő szerelő a következő munkával kereshető meg: erősítő javítás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérhetjük egy profi erősítő szerelő segítségét?

Egy profi erősítő szerelő az erősítő javítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához van szükséged rá: erősítő szerelő?

Ha egy megbízható erősítő szerelő segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! Az Erősítő javítás és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas