Lemezjátszó javítás szolgáltatásra van szükséged Szekszárdon és környékén?

Lemezlejátszó Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj lemezlejátszó szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 6 lemezlejátszó szerelő közül! Korrekt lemezjátszó javítás árak: 5600-10500 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Szekszárdon környezetében található szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

1 lemezlejátszó szerelő most online

László

László

Еrdekel.

Sándor

Sándor

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a lemezjátszó javítás Szekszárdon?

5600 - 10500 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb lemezlejátszó szerelők Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező lemezlejátszó szerelőt!

Körülbelül 2017 óta javítok hangszórókat, ezalatt olyan technikát sikerült elsajátítanom egy kedves ismerősömtől, illetve szakmai gyakorlaton, hogy esztétikailag szép, működésileg hibátlan munkát tudok kiadni a kezemből.

  • Lemezjátszó javítás

    6300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Köszönöm szépen a hatékonyságát, a munkája minősége kiváló és gyors volt. Tudom ajánlani!

HIFI készülékek. Erősítő - Amplifier - HIFI és MINI torony - Magnó Deck - DAT magnó - Rádió - Tuner- Kazettás magnó - Lemezjátszó - Hordozható Renszerek - CD-K szervizelése időszakos karbantartása. Az általunk javított híradástechnikai készülékekre hat hónap garanciát vállalunk.

  • Lemezjátszó javítás

    6200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

A mestert ajánlom. Minőségi, nem drága és a munka gyors volt.

A hangfalak, mint minden más eszköz, használat során öregszenek, elavulnak. Ha Önnek a régi jól bevált hangsugárzója elromlott, mi vállaljuk a javítását.

  • Lemezjátszó javítás

    4300 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Minden rendben lett volna, de valahogy az ott lévő vashajó meghalt. És egy mini probléma helyett a probléma globálisabbá vált ((((

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj lemezlejátszó szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy lemezlejátszó szerelő lemezjátszó javítás közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Lemezjátszó javítás: mennyi az ára Szekszárdon?

Szekszárdon a lemezjátszó javítás átlagos ára 4900 - 9200 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok megbízható véleményeket?

Szekszárdon a lemezjátszó javítás szolgáltatáshoz már 10 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok lemezlejátszó szerelőt Szekszárdon?

Ebben a pillanatban 8 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést LEMEZJÁTSZÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatunk lemezlejátszó szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható lemezlejátszó szerelőt keresned amennyiben a következőre van szükséged: lemezjátszó javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérheted egy lemezlejátszó szerelő segítségét?

Egy profi lemezlejátszó szerelő a lemezjátszó javítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben lehet szükséged rá: lemezlejátszó szerelő?

Ha a legjobb lemezlejátszó szerelő segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A lemezjátszó javítás és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas