Bakelit lemezjátszó javítás: erre van szükséged Szekszárdon és környékén?

Lejátszó Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj lejátszó szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 6 lejátszó szerelő közül! Korrekt bakelit lemezjátszó javítás árak — 4300-8100 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Szekszárdon közelében dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 lejátszó szerelő most online

Zoltán

Zoltán

Еrdekel.

Norbert

Norbert

Sok tapasztalatom van

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a bakelit lemezjátszó javítás Szekszárdon?

4300 - 8100 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb lejátszó szerelők Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező lejátszó szerelőt!

Videoton hangfalak közül kizárólag az Altus sorozat, Sonata és Preludium típusokat tudjuk fogadni javításra, tuningra. Ezért a retro Videoton hangfalakat és a DC 2050, 2550, 3050 hangfalakat további döntésig nem javítunk. Orion hangsugárzókat kizárólag tuningra fogadunk. PA hangsugárzókat, hangszórókat sem tudunk további döntésig javítani. Megértésüket köszönjük.

  • Bakelit lemezjátszó javítás

    7000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Szuper mester! Udvarias, profi. Egy óra alatt megjavítottam egy halott kamerát.

Lemezjátszó javítás. Lemezjátszó tulajdonosok! A lemezjátszók is törődést igényelnek. Megnyúlik az ékszíj. Elkopik a tű. Nem lehet a fordulatot beállítani. Sok-sok hiba, amit meg tudunk javítani! Jó alkatrész ellátásra, kedvező javítási költségekre és gyors szakszerű munkára számíthat, ha behozza hozzánk a meghibásodott lemezjátszóját. Várjuk nyitvatartási időben! Bővebb információ a szolgáltatásaink és az elérhetőség menü alatt.

  • Bakelit lemezjátszó javítás

    4000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Ez a technikus nagyon jó szakember, aki érti a dolgát. Még aznap bejött, mindent gyorsan és jól csinált. Ajánlom!

Felvevő készülékek javítása. Bármilyen típusú asztali vagy hordozható: DVD - HD - Blueray lejátszó/felvevőt kamerát javítunk. Az általunk javított híradástechnikai készülékekre hat hónap garanciát vállalunk.

  • Bakelit lemezjátszó javítás

    5800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

ez a technikus gyorsan és hatékonyan megjavította a tv-t! Köszönöm szépen a munkát. Mindenkinek ajánlom ezt a technikust!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj lejátszó szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy lejátszó szerelő bakelit lemezjátszó javítás közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bakelit lemezjátszó javítás: mennyi az ára Szekszárdon?

Szekszárdon a bakelit lemezjátszó javítás átlagos ára 4600 - 8700 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok valós értékeléseket?

Szekszárdon a bakelit lemezjátszó javítás szolgáltatáshoz már 10 értékelést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről megtekinthető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek lejátszó szerelőt Szekszárdon?

Jelenleg 8 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BAKELIT LEMEZJÁTSZÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatunk lejátszó szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható lejátszó szerelőt hívnod ha erre van szükséged: bakelit lemezjátszó javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi lejátszó szerelő?

Egy megbízható lejátszó szerelő pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor lehet szükséged a következőre: lejátszó szerelő?

Ha egy megfelelő lejátszó szerelő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A bakelit lemezjátszó javítás és a hasonló feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas