Video lejátszó javítás szolgáltatásra van szükséged Szekszárdon és környékén?

Lejátszó Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj lejátszó szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 9 lejátszó szerelő közül! Korrekt video lejátszó javítás árak: 4000-7500 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Szekszárdon környezetében elérhető szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 lejátszó szerelő most online

Sándor

Sándor

Еrdekel.

József

József

Sok tapasztalatom van

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a video lejátszó javítás Szekszárdon?

4000 - 7500 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb lejátszó szerelők Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező lejátszó szerelőt!

Körülbelül 2017 óta javítok hangszórókat, ezalatt olyan technikát sikerült elsajátítanom egy kedves ismerősömtől, illetve szakmai gyakorlaton, hogy esztétikailag szép, működésileg hibátlan munkát tudok kiadni a kezemből.

  • Video lejátszó javítás

    6300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Köszönöm szépen a hatékonyságát, a munkája minősége kiváló és gyors volt. Tudom ajánlani!

HIFI készülékek. Erősítő - Amplifier - HIFI és MINI torony - Magnó Deck - DAT magnó - Rádió - Tuner- Kazettás magnó - Lemezjátszó - Hordozható Renszerek - CD-K szervizelése időszakos karbantartása. Az általunk javított híradástechnikai készülékekre hat hónap garanciát vállalunk.

  • Video lejátszó javítás

    6200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

A mestert ajánlom. Minőségi, nem drága és a munka gyors volt.

A hangfalak, mint minden más eszköz, használat során öregszenek, elavulnak. Ha Önnek a régi jól bevált hangsugárzója elromlott, mi vállaljuk a javítását.

  • Video lejátszó javítás

    4300 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Minden rendben lett volna, de valahogy az ott lévő vashajó meghalt. És egy mini probléma helyett a probléma globálisabbá vált ((((

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj lejátszó szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy lejátszó szerelő video lejátszó javítás közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Video lejátszó javítás: milyen árak vannak Szekszárdon?

Szekszárdon a video lejátszó javítás átlagára 5200 - 9800 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Lejátszó Szerelők - mi alapján válasszunk Szekszárdon?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok lejátszó szerelőt Szekszárdon?

Jelenleg 8 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést VIDEO LEJÁTSZÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz hívhatok lejátszó szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált lejátszó szerelőt hívnod amennyiben erre van szükséged: video lejátszó javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy lejátszó szerelő?

Egy jó lejátszó szerelő pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben lehet szükséged a következőre: lejátszó szerelő?

Ha egy megbízható lejátszó szerelő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A video lejátszó javítás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas