Magnó javítás: erre van szükséged Szekszárdon és környékén?

Magnó Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj magnó szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 10 magnó szerelő közül! Korrekt magnó javítás árak: 5300-9900 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Szekszárdon környékén található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

2 magnó szerelő most online

Gábor

Gábor

Еrdekel.

József

József

Sok tapasztalatom van

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a magnó javítás Szekszárdon?

5300 - 9900 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb magnó szerelők Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező magnó szerelőt!

Körülbelül 2017 óta javítok hangszórókat, ezalatt olyan technikát sikerült elsajátítanom egy kedves ismerősömtől, illetve szakmai gyakorlaton, hogy esztétikailag szép, működésileg hibátlan munkát tudok kiadni a kezemből.

  • Magnó javítás

    6300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Köszönöm szépen a hatékonyságát, a munkája minősége kiváló és gyors volt. Tudom ajánlani!

HIFI készülékek. Erősítő - Amplifier - HIFI és MINI torony - Magnó Deck - DAT magnó - Rádió - Tuner- Kazettás magnó - Lemezjátszó - Hordozható Renszerek - CD-K szervizelése időszakos karbantartása. Az általunk javított híradástechnikai készülékekre hat hónap garanciát vállalunk.

  • Magnó javítás

    6200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

A mestert ajánlom. Minőségi, nem drága és a munka gyors volt.

A hangfalak, mint minden más eszköz, használat során öregszenek, elavulnak. Ha Önnek a régi jól bevált hangsugárzója elromlott, mi vállaljuk a javítását.

  • Magnó javítás

    4300 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Minden rendben lett volna, de valahogy az ott lévő vashajó meghalt. És egy mini probléma helyett a probléma globálisabbá vált ((((

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj magnó szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy magnó szerelő magnó javítás közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Magnó javítás: mennyi az ára Szekszárdon?

Szekszárdon a magnó javítás átlagos díja 6500 - 12200 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Magnó Szerelők - mi alapján válasszunk Szekszárdon?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek magnó szerelőt Szekszárdon?

Jelenleg 10 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést MAGNÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy magnó szerelő?

Egy magnó szerelő ezzel a munkával bízható meg: magnó javítás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a magnó szerelő?

Egy jó magnó szerelő pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához lehet szükséged a következőre: magnó szerelő?

Ha profi magnó szerelő segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A magnó javítás és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas