Bakelit lemez lejátszó javítás szolgáltatásra van szükséged Szekszárdon és környékén?

Lejátszó Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj lejátszó szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 7 lejátszó szerelő közül! Korrekt bakelit lemez lejátszó javítás árak — 5200-9800 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan vágj neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Szekszárdon környezetében dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 lejátszó szerelő most online

Zoltán

Zoltán

Еrdekel.

Károly

Károly

Sok tapasztalatom van

Norbert

Norbert

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a bakelit lemez lejátszó javítás Szekszárdon?

5200 - 9800 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb lejátszó szerelők Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező lejátszó szerelőt!

Videoton hangfalak közül kizárólag az Altus sorozat, Sonata és Preludium típusokat tudjuk fogadni javításra, tuningra. Ezért a retro Videoton hangfalakat és a DC 2050, 2550, 3050 hangfalakat további döntésig nem javítunk. Orion hangsugárzókat kizárólag tuningra fogadunk. PA hangsugárzókat, hangszórókat sem tudunk további döntésig javítani. Megértésüket köszönjük.

  • Bakelit lemez lejátszó javítás

    7000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Szuper mester! Udvarias, profi. Egy óra alatt megjavítottam egy halott kamerát.

Lemezjátszó javítás. Lemezjátszó tulajdonosok! A lemezjátszók is törődést igényelnek. Megnyúlik az ékszíj. Elkopik a tű. Nem lehet a fordulatot beállítani. Sok-sok hiba, amit meg tudunk javítani! Jó alkatrész ellátásra, kedvező javítási költségekre és gyors szakszerű munkára számíthat, ha behozza hozzánk a meghibásodott lemezjátszóját. Várjuk nyitvatartási időben! Bővebb információ a szolgáltatásaink és az elérhetőség menü alatt.

  • Bakelit lemez lejátszó javítás

    4000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Ez a technikus nagyon jó szakember, aki érti a dolgát. Még aznap bejött, mindent gyorsan és jól csinált. Ajánlom!

Felvevő készülékek javítása. Bármilyen típusú asztali vagy hordozható: DVD - HD - Blueray lejátszó/felvevőt kamerát javítunk. Az általunk javított híradástechnikai készülékekre hat hónap garanciát vállalunk.

  • Bakelit lemez lejátszó javítás

    5800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

ez a technikus gyorsan és hatékonyan megjavította a tv-t! Köszönöm szépen a munkát. Mindenkinek ajánlom ezt a technikust!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj lejátszó szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy lejátszó szerelő bakelit lemez lejátszó javítás közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bakelit lemez lejátszó javítás: mennyi az ára Szekszárdon?

Szekszárdon a bakelit lemez lejátszó javítás átlagos ára 4700 - 8900 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Lejátszó Szerelők - mi alapján választhatunk Szekszárdon?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek lejátszó szerelőt Szekszárdon?

Jelenleg 8 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BAKELIT LEMEZ LEJÁTSZÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kereshetek lejátszó szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált lejátszó szerelőt hívnod ha erre van szükséged: bakelit lemez lejátszó javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi lejátszó szerelő segítségét?

Egy profi lejátszó szerelő a bakelit lemez lejátszó javítás mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor lehet szükséged rá: lejátszó szerelő?

Ha egy megfelelő lejátszó szerelő segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A bakelit lemez lejátszó javítás és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas