Videoton hangfal javítás szolgáltatásra van szükséged Szekszárdon és környékén?

Hangfal Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj hangfal szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 9 hangfal szerelő közül! Korrekt videoton hangfal javítás árak — 7300-13700 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan láss neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Szekszárdon közelében található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 hangfal szerelő most online

László

László

Еrdekel.

Márton

Márton

Sok tapasztalatom van

Zsolt

Zsolt

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a videoton hangfal javítás Szekszárdon?

7300 - 13700 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb hangfal szerelőok Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hangfal szerelőt!

Hangfalak. Hangfal - Vezeték nélkül működő hangrendszer - Aktív sugárzó és Mélynyomó. Helyszíni javítás / kiszállásBudapesten ingyenes kiszállás, környező településeken minimális, előre megbeszélt díjat számolunk fel. Budapesttől távolabbra is elmegyünk. Munkatársunk rövid határidővel, akár aznap is házhoz megy javítani, bevizsgálni készülékét. Javítás esetén ingyenes kiszállási díj!

  • Videoton hangfal javítás

    6000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Nagyszerű technikus, mindent azonnal elvégeztek, nagyon megfizethető, minden ob'yasnil, kommentált, nagyon-nagyon ajánlott👌

Márkától függetlenül vállaljuk LCD tv, LED tv, valamint monitorok javítását.Az LCD készülékek javítása eszköz és alkatrész igényes, ezért legtöbbször szervizünkben végezzük a javítás. Ha meg tudja oldani, akkor kérjük, hozza be szervizünkbe a nyitvatartási időben. Ezeken kívül adás beállítást és üzembe helyezést is vállalunk! A javításokat garanciával végezzük!

  • Videoton hangfal javítás

    4300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Köszönöm, mindig ehhez a fickóhoz fogok fordulni, ha szükséges!

Nagy gyakorlattal végezzük a video és DVD készülékek javítását is. Várjuk szervizünkben a meghibásodott Video, DVD felvevő és lejátszókat, DVD-VIDEO kombinált készülékeket, DVD-HDD felvevőket, valamint a hordozható DVD készülékeket is.

  • Videoton hangfal javítás

    4700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Ez a technikus nagyon gyorsan jött, mindent rendbe hozott. A TV működik :) Köszönöm szépen a gyorsaságot és a minőségi munkát!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj hangfal szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hangfal szerelő videoton hangfal javítás közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Videoton hangfal javítás: mennyi az ára Szekszárdon?

Szekszárdon a videoton hangfal javítás átlagos ára 4600 - 8700 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok igazi véleményeket?

Szekszárdon a videoton hangfal javítás szolgáltatáshoz már 13 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról megtalálható már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok hangfal szerelőt Szekszárdon?

Jelenleg 10 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést VIDEOTON HANGFAL JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatok hangfal szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható hangfal szerelőt keresned akkor, ha erre van szükséged: videoton hangfal javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy hangfal szerelő segítségét?

Egy profi hangfal szerelő a videoton hangfal javítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor hangfal szerelőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas