Fényképezőgép javítás: erre van szükséged Szekszárdon és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 10 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt fényképezőgép javítás árak: 5900-11100 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Szekszárdon környezetében található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 fényképezőgép szerelő most online

Istvan

Istvan

Еrdekel.

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

Mihaly

Mihaly

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a fényképezőgép javítás Szekszárdon?

5900 - 11100 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Mátrix tisztítás, fényképezőgépek, objektívek, videokamerák, vakuk javítása. Sony, Nikon, Canon, Hasselblad stb. E. Metro Rechnoi Vokzal, a közelben. Több mint 20 éves javítási tapasztalat. Minőség, gyors, olcsó. Garanciát tartalmaz. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hívjon minket.

  • Fényképezőgép javítás

    3500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Az onu-t előnyben részesítve biztos lehetsz benne, hogy a berendezésed egy nagyon tapasztalt mesteremberhez kerül, és a munka jó áron lesz elvégezve!

Canon, Nikon, Sony, Olympus, fujifilm, Panasonic és egyéb fényképezőgépek javítása. Fizetés készpénzzel és banki átutalással. A javítási idők csökkentése érdekében a pótalkatrészek széles választéka.

  • Fényképezőgép javítás

    6800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon gyors, kompetens, magabiztos. Csak 4000 Ft-ot vittek, bár eredetileg 8000 Ft-ban állapodtak meg. Ajánlanám.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő fényképezőgép javítás közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Fényképezőgép javítás: mennyi a munkadíj Szekszárdon?

Szekszárdon a fényképezőgép javítás átlagos díja 5800 - 10800 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok igazi véleményeket?

Szekszárdon a klíma kompresszor felújítás szolgáltatáshoz már 12 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Minden magas minősítésű specialistáról megtekinthető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek fényképezőgép szerelőt Szekszárdon?

Ebben a pillanatban 9 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KLÍMA KOMPRESSZOR FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kereshetek fényképezőgép szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható járműklíma-szerelőt megbíznod ha szükséged van erre: klíma kompresszor felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi fényképezőgép szerelő segítségét?

Egy megbízható járműklíma-szerelő a klíma kompresszor felújítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ehhez: fényképezőgép javítás?

A klíma kompresszor felújítás és mindegyik részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy járműklíma-szerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas